Skip to Content
Klistrende SLF logo til sykkelen din!

Bakgrunnen for vår lille «Be proud»-kampanje er kommunesammenslåing på Nedre Romerike. Om ett år har Fet, Sørum og Skedsmo blitt til Lillestrøm kommune. Vårt lokallag har vært nokså «framtidsrettet» da vi valgte navnet SLF Lillestrøm og omegn da vi ble stiftet for 8 år siden. Allikevel er kommunesammenslåing også en utfordring for lokallaget vårt. Vi er høringsinstans i Skedsmo, som fra januar 2020 blir til Lillestrøm kommune (sammen med Fet og Sørum). Vi ønsker oss derfor flere lokalkontakter med lokalkunnskap i regionen vår.

Om du er medlem i lokallaget vårt og kan tenke deg å bli lokalkontakt for f eks Fet eller Sørum, send gjerne kort mail til lillestrom@syklistene.no! Om du er usikker hva det betyr å være lokalkontakt sjekk våre «kjøreregler» for lokalkontakter på vår nettside.

Uansett anbefaler vi deg en liten tur til Foss Sport i februar 2019. Der ligger nemlig 30 klistremerker til henting. Hent din logo og noter navnet ditt på liten liste inne i butikken – og med litt flaks vinner du et gavekort på kr 1.000 fra Foss Sport!

PS: Vi skal også dele ut slike logo klistremerker til medlemmer som er med på våre arrangementer, f eks på vintersykkeltur 7. februar! For mer info sjekk vår turkatalog på vår nettside eller arrangementet på Facebook!

Annonse
Annonse
Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights