Skip to Content
Turen starter ved bysykkelstativet utenfor Lillestrøm stasjon!

SLF Lillestrøm og omegn inviterer sammen med sykkelgruppa fra bedriftsidrettslaget i Skedsmo kommune til bysykkeltur lørdag 17.06.17 kl. 11-13! Vi får lånt 40 bysykler fra J C Decaux og sykler en enkel tur på ca 15 km langs byrunden i Lillestrøm.

Vi starter kl. 11 ved bysykkelstativet utenfor Lillestrøm togstasjon og avslutter turen på samme sted senest kl. 13. Turen er en del av Byfesten i Lillestrøm, og vi skal ha en liten pause med gratis muffins og drikke på Villa Sole på Vigernes.

Alle deltakere får gratis sesongkort 2017 for de fine bysykler i Lillestrøm som takk for turen! Det er ikke nødvendig å melde seg på, men hvis du vil være sikker på at du og dine vil få lånt én eller flere av de 40 bysyklene fra J C Decaux, send kort mail innen 15.06.17 til lillestrom@syklistene.no. Blant alle som melder seg på innen fristen og deltar på turen, trekker vi 10 ganger 6 måneder gratis parkering på valgfritt sykkelhotell i Lillestrøm!

Med oss på turen er overingeniør Torgeir Hellesen fra teknisk sektor i Skedsmo kommune. Han vil gi oss en liten innføring i bysykkelordningen i Lillestrøm, med oppdatert info om den nye bysykkelstasjonen i Kunnskapsbyen på Kjeller.

Med denne turen markerer vi sykkelens dag 2017 og feirer samtidig at sykkelen ble oppfunnet for 200 år siden og Syklistenes landsforening ble stiftet for 70 år siden. Bli med på BYsykkelFESTEN!

Annonse
Back to top