Skip to Content
Bli med på BEE HAPPY sykkelturen til lokal bigård!

Søndag 20.08.17 arrangerer SLF Lillestrøm og omegn sykkeltur til familiebedriften God honning i Sørumsand. Vi starter turen klokka 13 fra sykkelhotellet på sentrumsiden av Lillestrøm stasjon. Derfra er det ca 16 km til bigården, stort sett på gode og trygge gang- og sykkelveier. Bare de siste kilometer sykler vi i blandet trafikk, og da blir det også noen høydemeter. Men vi sykler i rolig tempo, og du trenger ikke å være Tour de France-deltaker for å bli med på turen!

Vi regner med å være tilbake i Lillestrøm mellom kl 16-17. Hos God honning skal vi nemlig ha en felles pause med enkel bevertning og kort foredrag fra lokal birøkter som har i overkant av 60 bikuber  og i tillegg er medlem i lokallaget vårt :-). Her kan du få svar på egne spørsmål, og vi kommer sikkert også til å snakke om årsaker til den globale bidøden …

Men til tross for den bekymringsfulle tilbakegangen i bestanden av både bier og humler er vi sikker på at det blir en BEE HAPPY sykkeltur. Som takk for turen får nemlig alle påmeldte deltakere et glass kortreist sommerhonning fra Sørum som gave fra vårt lokallag! Det er plass til 15 syklister på turen, så meld deg på så fort som mulig ved å sende mail til lillestrøm@syklistene.no!

PS: På alle våre sykkelturer gjelder at den enkelte deltakeren er ansvarlig for egen sikkerhet, deltar på eget ansvar og at barn må følges av voksen omsorgsperson. Ved interesse kan vi også arrangere sykkelturer for grupper/bedrifter, jf. mer info her.

Annonse
Back to top