Skip to Content
Illustrasjonsbildet viser et utvalg av de mange rapporter på FiksGataMi.no

SLF Lillestrøm og omegn inviterer til kort og konstruktiv sykkeltur i Lillestrøm og omegn på lørdag, 01.06.19. På turen skal vi sykle innom alle de 18 stasjoner som vi har beskrevet i like mange Fiks Gata Mi rapporter som ble sendt til Skedsmo kommune og Statens vegvesen siden desember 2018. Vi skal særlig sjekke hva som har skjedd i de tre Fiks Gata Mi saker fra vår kampanje KEEP CYCLING.

Vi starter turen kl 11.00 på taket av sykkelhotell nr 1 på messesiden av Lillestrøm stasjon. Men dersom du ønsker å vite mer om vårt arbeid med Fiks Gata Mi kom gjerne allerede kl 10.30 til Garcon express på messesiden av stasjonen. Vi inviterer da til gratis «ekspress-frokost» og informerer kort om www.fiksgatami.no – en gratis tjeneste som kan brukes av alle som ønsker å rapportere om feil/ mangel i veien og på denne måten bidrar til bedre lokale sykkelforhold! Detaljer rundt våre 18 Fiks Gata Mi rapporter finner du også på vår nettside!

Se vedlagte turbeskrivelse og kart for detaljert info om turen! Ingen obligatorisk påmelding, men hvis du vil sikre deg gratis frokost og «plass på turen», send mail merket med «FIKS TUR» til lillestrom@syklistene.no! Mer info om denne og alle våre andre sykkelturer i 2019, inkl grønn sykkeltur til Oslo på verdens sykkeldag 02.06.19, våre turregler og sykkelen som trekkes som premie blant deltakere på turene våre finner du i vår GREEN HOPE turkatalog 2019 på vår nettside www.slfloo.com/aktiviteter/sykkelturer

Det er valgår og vi har derfor invitert lokale politikere fra 11 lokale partier med oss på Fiks Gata Mi tur
– bli med du også!

Annonse
Back to top