Skip to Content
Nå kan Alf og kona nå bakketoppene like fort

Fornøyd elsykkel-vinner

Alf Danbolt gleder seg til å berike sin ferske pensjonisttilværelse med en ny elsykkel. 64-åringen var blant flere hundre som deltok i elsykkel-konkurransen som Syklistenes Landsforening presenterte i forrige utgave av Syklistene og på Facebook.

Alf Danbolt har vunnet en flunkende ny elsykkel. Nå kan han og kona nå bakketoppene like fort. Foto: privat

Danbolt ble trukket ut som vinner i elsykkel-konkurransen. Den pensjonerte presten har vært medlem i Syklistenes Landsforening siden 1975 og er en ivrig syklist.

Vi er en sykkelfamilie

 

Idet vi treffer den glade vinneren på telefon, er han på Gardermoen for å fly til Madagaskar.

Kona fikk elsykkel i fjor

– Oi, er det sant? Det var veldig hyggelig, sier han når han blir fortalt at han har vunnet.

– Vi kjøpte en elsykkel til kona mi i fjor, men vi har mange andre sykler i huset allerede. Vi er en sykkelfamilie, men nå når kona har hjelpemotor, så kommer hun opp bakkene før meg, sier han.

Mil etter mil

Danbolt, som er fra Tomter i Hobøl kommune i Østfold, forteller at han tidligere pendlet fire mil hver vei til jobb med sykkel.

  • Les også: Kast deg på elsykkelen  på egen testbane

– Det var jo ganske langt, og det kunne ha vært fint med elsykkel da, men jeg ble jo sprek av det. Nå som pensjonist blir det litt mindre sykling enn det, men flere turer for hyggens skyld, sier 64-åringen.

Den pensjonerte presten pendlet tidligere fire mil hver vei til jobb med sykkel. – Nå som pensjonist blir det litt mindre sykling enn det, men flere turer for hyggens skyld, sier Alf Danbolt. Foto: privat
Annonse
Back to top