Skip to Content
Bli med på våre fredagsturer med fokus på klima!

SLF Lillestrøm og omegn har helt siden 2011 arrangert tematiske sykkelturer i regionen vår. I 2018 presenterte vi våre sykkelturer for første gang i en egen BEE HAPPY turkatalog. Også i år skal vi på tur igjen, og som i 2018 starter tursesongen i begynnelsen av februar med en tur med vintersyklister på International winter bike to work day. Med oss på tur er også våre testpiloter i kampanjen TWO TYRES samt en representant fra reTyre.

I år skal vi ha særlig fokus på sykling som folkehelse- og miljøtiltak og skal i denne sammenheng trolig invitere til flere sykkelturer inn til Oslo som årets europeiske miljøhovedstad. Nytt i år er også at vi arrangerer regelmessige turer. For eksempel inviterer vi til månedlige Friday first – sykkelturer hver første fredag fra mars til oktober 2019, med fokus på klimaspørsmål (stikkord: Fridays for future). Vi håper å få med oss en klimaekspert på hver av disse turene, og gjerne også mange foreldre- og besteforeldre til de engasjerte ungdommer som følger Greta Thunbergs eksempel med school strike for climate. Vi gleder oss til fine sykkelturer langs Nebbenrunden og Byrunden med spennende samtaler.

Mer informasjon om alle våre turer finnes i vår GREEN HOPE turkatalog på vår nettside. Kom gjerne med innspill, forslag og turønsker – og bli med på turen!

Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights