Skip to Content
Vårt sykkelkurs og våre sykkelturer i friluftslivets uka og i mobilitetsuka bidrar til lufta for alle!

SLF Lillestrøm og omegn har så langt arrangert 14 sykkelturer i år, og flere skal det bli. Allerede i morgen markerer vi starten av Friluftslivets uke og sykler med en gruppe på maks 30 syklister fra Lillestrøm til Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren i Fetsund. Neste uke blir det i anledning Geologiens dag kort sykkeltur til og omvisning i Geoparken på Skedsmokorset. I den europeiske mobilitetsuka i midten av september blir det enda flere turer, bl a sykkeltur til Huseby økologisk andelslandbruk, og nye turer med planavdelingen fra Skedsmo kommune og med Norsk Brompton klubb mm. For detaljer sjekk gjerne turkatalogen på vår nettside og følg oss på Facebook www.facebook.com/slfloo.

I september skal vi også starte opp med nytt sykkelkurs for innvandrerkvinner. Flyktninge- og inkluderingstjenesten fra Rælingen kommune er vår nye samarbeidspartner her og alle våre kursdeltakere altså er intro deltakere bosatt i Rælingen. Men kurset gjennomføres fortsatt bak rådhuset i Lillestrøm. Send oss gjerne kort mail til lillestrom@syklistene.no om du ønsker å bidra med noe. Vi har behov for hjelmer og gjerne også (små) damesykler som skal brukes på kurset. Og kanskje har du lyst til å bi sykkelinstruktør?

Mer info om vårt høstprogram finner du på vår nettside. Send også gjerne kort mail til lillestrom@syklistene.no, hvis du ønsker å motta nyhetsbrev som vi sender i uregelmessig avstand pr mail til våre medlemmer og lokale syklister i Lillestrøm og omegn (nyhetsbrevet kan når som helst avbestilles her).

Annonse
Back to top