Skip to Content
Få gratis sykkellykt og refleks ved å delta på den internasjonale vintersykkeldagen.

SLF Lillestrøm og omegn har vært med på International winter bike to work day siden 2015, og sammen med flere tusen syklister fra mange land er vi selvfølgelig også med i år! Dette er et flott internasjonalt arrangement som setter fokus på vintersykling – helt gratis! I skrivende stund er det mer enn 300 syklister fra Norge som har meldt seg på, men det er plass til mange flere… Bli med du også, og meld deg på her: http://winterbiketoworkday.org/. Følg også med på Facebook!

Hvis du sykler forbi tellestolpen foran Skedsmo rådhus på fredag 10.02.17 mellom kl 7 og 8 kan du også få gratis sykkellykt og refleks fra vårt lokallag. Vi deler da ut lykt som er en gave fra Akershus fylkeskommune og gjennomfører også egen sykkel- og lykttelling. Dessverre viser våre sykkeltellinger med Counterpoint App at det fortsatt er en veldig lav sykkelandel om vinteren, og at det er mange vintersyklister som sykler uten lys i mørket! Sjekk § 5 i forskriften til krav om sykkel som sier hva som er påbudt i Norge, og stopp opp for å få deg sykkellykt denne dagen. Lys er et ekstremt viktig sikkerhetstiltak for syklister!

Vintersykling er ett av våre satsningsområder i SLF Lillestrøm og omegn, og med riktig utstyr er det ingen grunn til å parkere sykkelen om vinteren. Allerede vinteren 2012/13 gjennomførte vi en egen brukerundersøkelse «Vintersyklist søkes» og resultater fra denne gangen finnes fortsatt på vår temaside om vintersykling. Vi er derfor svært positive at Skedsmo kommune også denne vinteren har fått midler fra Statens vegvesen til en egen vintersykkelkampanje der hele 120 syklister fra Lillestrøm og omegn fikk en gavepakke bestående av piggdekk, refleksvest og lykter!

Annonse
Annonse
Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights