Skip to Content
– Gjester som har overnattet i prototypen vår, som i dag står plassert på Steinkjer, har gitt veldig gode tilbakemeldinger, sier Olav Marius Skjærvø Bakken. Foto: Privat

Det var etter et år på utveksling at Nicolai Følstad Austad (19) fra Røra kom hjem igjen med ideen om en selvbetjent og rimelig overnattingsmulighet. Sammen med Olav Marius Skjærvø Bakken (20) gikk ideen fra drøm til virkelighet, og nå er første prototype av AnyTimeBed satt opp på Asphaugen. Der får du tilbud om en seng – that’s it!

– Ofte trenger man kun en seng å sove i, men de fleste overnattingstilbudene som finnes i dag, har både TV og kjøkken inkludert, noe som gjør at prisen blir høyere. Vi i AnyTimeBed ønsker derfor å være et billig alternativ for de som ikke ønsker å bruke unødvendig mye penger på overnatting, forklarer Austad.

Vi håper å kunne produsere og utplassere flere slike sovestasjoner i Norge, slik at man får dannet et nettverk av overnattingssteder

 

Som gjest booker du deg inn på sovestasjonen via en nettside og får tilsendt koden til døra og kan sjekke inn når som helst på døgnet. Når du ankommer sovestasjonen, rer du opp sengen selv og rydder selv før du drar. Prisen? 149 kroner per person per natt.

– Vi håper å kunne produsere og utplassere flere slike sovestasjoner i Norge, slik at man får dannet et nettverk av overnattingssteder. Dette vil forhåpentligvis øke turismen i Norge, spesielt blant syklister, og bidra til reiselivsnæringen, sier Austad.

Annonse
Annonse
Back to top