Skip to Content
I Nittedalsgata skjer det mye i disse dager… – men når får Lillestrøm sin første sykkelgate?

SLF Lillestrøm og omegn har de siste årene arrangert flere sykkelturer med flinke fagfolk fra planavdeling i Skedsmo kommune. Neste gang vi drar på tur med kommunens sykkelplanleggere, er på tirsdag 29.08.17 kl. 16-17. Start og slutt blir ved bysykkelstativet foran sykkelhotellet ved Lillestrøm stasjon.

Det blir en rolig sykkeltur med to av rådhusets fremste sykkeleksperter der du kan komme med innspill og få informasjon om kommunens planer av nye sykkelveger. Vi er særlig spent på oppdatert informasjon om kommunens planer for en egen sykkelgate, som vi har etterlyst i flere år (les gjerne vårt brev av i dag her).

Allerede lørdag 26.08.17 kl. 10 inviterer vi igjen på sykkeltur til Oslo. Denne fantastiske turen langs Alnaelva og Svartdalen fram til Grønland i Oslo har nesten blitt en klassiker for vårt lokallag. Hvis du ikke har syklet der, skulle du absolutt vurdere å bli med denne dagen! Fra sykkelsete vil du se helt nye sider av Oslo og de «første forsøk» på noe som ligner på sykkelekspressveger inn til hovedstaden.

Ta gjerne kontakt per mail til lillestrom@syklistene.no ved ev spørsmål – og bli med!

PS: På alle våre sykkelturer gjelder at den enkelte deltakeren er ansvarlig for egen sikkerhet, og at barn må følges av voksen omsorgsperson (jf. her).

Annonse
Annonse
Back to top