Skip to Content
Gjør som disse to syklister fra Lillestrøm og omegn, og test den nye sykkelveien i Strømsdalen!

Ved slutten av januar publiserte vi årets GROWING UP turkatalog 2021 og allerede i midten av februar startet vi tursesongen med egen sykkeltur for vintersyklister. Men denne turen i anledning international winter bike to work day var også den eneste sykkelturen vi fikk arrangert så langt i år. Grunnet koronasituasjon måtte dessverre alle planlagte turer til midten av mai avlyses eller utsettes, inkludert turen med CERES som var planlagt nå i begynnelsen mai.

Men vi håper at vi snart kan starte opp igjen med sykkelturer, og har i denne sammenheng også oppdatert turkatalogen på vår nettside www.slfloo.com/aktiviteter/sykkelturer/. Vi gleder oss nå til to spennende sykkelturer langs grønne ruter ved slutten av mai:

26.05.2021 Grønn sykkeltur langs ny sykkelvei i Strømsdalen
29.05.2021 SLF jubileumstur på grønne ruter til Oslo

Rundturen fra Lillestrøm opp mot Løvenstad den 26. mai er en «nyhet» i vår katalog. Denne korte «kveldsturen» følger blant annet den nye gang- og sykkelveien i Strømsdalen som vi virkelig anbefaler for alle lokale syklister i Lillestrøm og omegn. Turen langs grønne ruter til Oslo den 29. mai er derimot en «klassiker». Sykkelturen langs Alnaelva og Svartedalen har vært del av våre turkataloger i flere år og egner seg svært godt som «jubileumstur». I mai 2021 feirer vi nemlig 10 års jubileum. Vi har derfor også invitert representant fra sekretariatet i Syklistforeningen med oss på tur. Bli med du også!

Lokallaget vårt ble stiftet mai 2011 og har siden jobbet for bedre sykkelforhold i Lillestrøm og omegn. Siden høsten 2011 har vi også arrangert lokale sykkeltur. Vi er et aktivt lokallag, men har behov for flere medlemmer som ønsker å engasjere seg. For å kunne bli et enda sterkere lokallag trenger vi flere engasjerte medlemmer på veien videre, særlig etter kommunesammenslåingen. Sjekk gjerne turkatalogen og resten av vårt tilbud på vår nettside og ta kontakt om du har lyst til å bli med på noe i vårt videre arbeid for bedre sykkelforhold i Lillestrøm og omegn!

Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights