Skip to Content
Syklistforeningen samler inn sykler til flyktninger i Lillestrøm og Rogaland

Rogaland syklistforening har vært i kontakt med kommunenes flyktningetjeneste og spurt om de ser et behov for sykler til flyktninger som ankommer Rogaland nå og i nær fremtid. Svaret på det er et ubetinget JA, og vi gjør oss derfor nå klare til å samle inn og sette i stand sykler til utdeling. For å få til dette, er vi avhengige av at det finnes noen sykler der ute som er til overs, og som kan doneres til formålet.

Om sykkelen er punktert eller mangler noen skruer, så fikser vi det. Men vi har ikke mulighet til å ta oss av brukte sykler som trenger svært omfattende reparasjoner. Og vi må vel også anta at vi først og fremst trenger dame- og barnesykler for mødrene som er på vei hit sammen med sine barn. Alle sykler sjekkes før disse gis bort til flyktninger som velges ut i samarbeid med offentlige flyktningtjenester i regionen vår.

Dersom du har en eller flere sykler som du vil gi bort, send epost til post@rogalandsyklistforening.no! Fortell oss hvilken type/størrelse sykkel det er og hvilken tilstand den er i. Legg gjerne også et bilde av den inn i eposten.

Ta også gjerne kontakt, om du kan hjelpe oss med transport og små reparasjoner av innkomne sykler. Takk!

Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights