Skip to Content
Bli med oss på tur – og på temakveld om sykkelturer!

SLF Lillestrøm og omegn inviterer i år til mange tematiske sykkelturer. Vi startet sykkelsesongen allerede i begynnelsen av februar da vi var på tur med vintersyklister – og «neste mann ute» (eller bedre sagt kvinne!) er vår sykkeltur på kvinnedagen, 08.03.18. Vi møtes kl 17.00 ved bysykkelstativ utenfor sykkelhotellet på sentrumsiden av Lillestrøm stasjon der de fleste av våre turer starter. Alle lokale syklister, mann eller kvinne, er velkommen til å bli med på kort sykkeltur i Lillestrøm og omegn! Etter turen har vi en liten felles avslutning på pub eller kafe i Lillestrøm der vi kan diskutere hvordan vi får flere kvinner på sykkel og om det er syklingen som «has done more to emancipate women than anything else in the world».

Videre inviterer vi til temakveld om sykkelturer med organisasjon Bike for peace (www.bikeforpeace.no) som gjest på mandag, 19.03.18 kl 18 på Måsan aktivitetsssenter i Lillestrøm. Frank Tomlinson tar oss denne kvelden med på turene som Bike for peace arrangerer rundt om i verden. Hvis du ønsker å bli med Bike for peace på tur så kan du sjekke turtilbudet her eller bli med oss og Frank på tur til Oslo i juni. Da skal vårt lokallag sammen med Bike for peace arrangere en tematisk sykkeltur fra Lillestrøm til Oslo for å besøke utstillingen på Nobels fredssenter.

Mer info om denne og alle våre andre tematiske sykkelturer i løpet av 2018 samt noen generell ord om våre turregler finner du i turkatalogen på vår nettside her. Det er ikke nødvendig å sende påmelding til tur på kvinnedagen eller temakveld. Men det blir enkel servering på temakvelden, og vi er derfor takknemlig for en kort tilbakemelding per mail til lillestrom@syklistene.no. Hvis du er på Facebook, kan du si fra at du kommer her! Takk!

Annonse
Annonse
Back to top