Skip to Content
THE BIKES kommer snart til å fargelegge Lillestrøm og omegn!

Det skjer mye spennende i juni. UN feirer for første gang verdens sykkeldag 3. juni, Syklistenes landsforening arrangerer den nasjonale sykkelkonferansen i Sarpsborg 4.-5. juni – og vårt lokallag viser veien dit. Selvfølgelig på to hjul! Vil si, vi inviterer til sykkeltur fra Lillestrøm til Sarpsborg. Som du ser i oversikten nedenfor og i vår turkatalog tilbyr vi mange flere turer:

  • BIKE ‘N ART – tur langs elveparken i Lillestrøm 02.06.18
  • Terrengsykkeltur på Skedsmokorset 03.06.18
  • Sykkeltur til nasjonal sykkelkonferanse på verdens sykkeldag 03.06.18
  • Tur til Nobels fredssenter i Oslo med Bike for peace 09.06.18

Noe av det mest spennende i juni er trolig kåringen av landets beste sykkelby i 2018 på den nasjonale sykkelkonferansen, og en fargerik nyhet i Lillestrøm og omegn! Fra og med juni 2018 er nemlig THE BIKES med oss på tur i Lillestrøm og omegn! Framover vil lokale syklister møte en rekke fargerike sykler (=THE BIKES) på veien i Lillestrøm og omegn. Riktignok blir disse syklene ikke med oss på sykkelturer, de vil få en mer statisk oppgave…

THE BIKES dukker plutselig opp på ulike steder i vårt område og viser så til gode sykkelsaker – eller etterlyse enda bedre sykkelløsninger der og da! Disse fargerike syklene plasseres altså der det skjer noe viktig for syklister – eller der det etter vår mening (endelig) skulle skje noe!

THE BIKES parkeres i korte perioder på ulike steder og skaper på denne måten oppmerksomhet for konkrete sykkelsaker. Syklene vil bli fjernet etter kort tid – for å dukke opp et annet sted. På vår nettside kan du når som helst finne ut med hvor THE BIKES befinner seg. Allerede nå kan vi rope at THE BIKES starter sin reise midt i Lillestrøm allerede om én uke, på fredag 1. juni. Følg meg og send oss ditt bilde av THE BIKES med stikkord «THE BIKES» til lillestrom@syklistene.no. Med litt flaks vinner du da et gavekort på kr 1.000 fra FOSS Sport!

Videre må du gjerne sende oss kort mail til lillestrom@syklistene.no om du vil at THE BIKES skal fjernes fra sine aktuelle parkeringsplasser, og tipse oss om steder der du heller ønsker å se dem!

Annonse
Annonse
Back to top