Skip to Content
Hvis du vil se på sykkelpremien som er inne i esken fra Hallstrøm bikes, sjekk vår turkatalog!

Som kjent inviterer vårt lokallag også i år til en rekke spennende sykkelturer som presenteres i vår GREEN HOPE turkatalog 2019. Som i fjor starter og slutter vår tursesong med International winter bike to work day i februar og Synlig syklist aksjonen i oktober. Nytt i år er at vi for første gang inviterer til en rekke “klimaturer” og at vi trekker en flott helårssykkel blant alle deltakere på våre turer. Bildet ovenfor viser ankomsten av sykkelpremien i Lillestrøm denne uka. Hvis du er nysgjerrig og vil vite mer om sykkelen fra Hallstrøm bikes (med spennende tilleggsutstyr), sjekk detaljert info på side 5 i turkatalogen på vår nettside!

I katalogen vår finner du selvfølgelig også informasjon om alle våre planlagte turer. I mars inviterer vi for eksempel til Friday first – sykkeltur med klimarådgiver fra Skedsmo kommune og til egen tur på kvinnedagen. Følg gjerne med på vår Facebookside www.facebook.com/slfloo/ der alle våre turer annonseres som arrangementer – og bli med på tur!

Noter deg også gjerne tidspunkt for vår temakveld om grønne sykkelturer der eksperter fra Syklistenes landsforening informer om et spennende prosjekt, inspirert av på gode erfaringer med grønne cykelruter i Danmark. Temakveld arrangeres på Måsan aktivitetssenter i Lillestrøm fra kl 18 den 20.03.19, på samme dag som vårt årsmøte. Mer info kommer…

Annonse
Annonse
Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights