Skip to Content
Som i 2018 inviterer vi også denne vinteren til test av ny type piggdekk - med glidelås!
SLF Lillestrøm og omegn inviterte vinter 2018 i samarbeid med den norske gründerbedriften reTyre til vintersykkelkampanjen «Two Tyres» der lokale vintersyklister fra Lillestrøm og omegn fikk muligheten til å teste en helt ny type vinterdekk. Nå gjør vi det altså igjen!
Ved siden av årets vintersykkelkampanje TEN TYRES der vi nettopp har sendt ut 10 lokale vintersyklister på gode, tradisjonelle piggdekk fra Schwalbe tilbyr vi denne vinteren igjen å teste piggdekk fra reTyre . Du kan lese mer om denne typen piggdekk på nettsiden til reTyre og vår tidligere kampanje fra 2018 her. Om du vil teste reTyre denne vinteren gjelder de samme betingelser som for to år siden. Dekk fra reTyre passer for de fleste (men ikke alle) sykler med 28’’. Sjekk din sykkel og ta gjerne kontakt med oss ved ev spørsmål!
Alle lokale syklister kan bli med i kampanjen, men våre medlemmer vil bli prioritert. Vi forbeholder oss ellers retten til å velge ut deltakeren etter sykkeltype, geografi og ev kjønn (vi ønsker oss nemlig flere kvinnelige vintersyklister).
Hvis du ønsker å bli med i kampanjen, send mail med stikkord «Two Tyres TWICE» innen 31.12.20 til lillestrom@syklistene.no, sammen med din adresse og størrelsen til dine sommerdekk, og gjerne også et bilde av sykkelen din!
Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights