Skip to Content
Er du redd for Ali Baba og de 40 røverne? Skaff deg gratis parkering på sykkelhotell!

SLF Lillestrøm og omegn “åpner dørene” til sykkelhotell i Lillestrøm for lokale syklister med årskort fra NSB – helt gratis! Send stikkord «Ali Baba» per mail til lillestrom@syklistene.no innen 31.08.17! De første 10 syklister vinner gratis parkeringsplass på valgfritt sykkelhotell ved Lillestrøm stasjon for resten av året!

På denne måten vil vi ikke bare støtte deg som reiser miljøvennlig! Samtidig ønsker vi også å hjelpe Bane NOR og NSB å komme på skinner… De aller fleste syklister som bytter til tog ved Lillestrøm stasjon bruker nemlig fortsatt gratis utendørsparkering istedenfor sykkelhotell.

Ifølge våre tellinger parkeres 4 av 5 sykler utenfor sykkelhotellet ved Lillestrøm stasjon. Vi tror at dette skyldes betalingsordningen, og her tenker vi mer på selve prisen enn på de tekniske problemer og tidsbruken med app-en som skal åpne hotellets dører. Det virker uforholdsmessig at syklister som bare tar tog 1-2 ganger i måned skal betale kr 50 for hele måned eller at en familie med fire syklister skal betale kr 2.400 pr år…

Vi har god dialog med Bane NOR og flere av våre endringsforslag har i mellomtiden blitt virkelighet (f eks flere utendørsparkeringsplasser og tilpasset parkering for lastesykler og elsykler, jf våre brev og video). Men vårt forslag å tilby syklister med årskort fra NSB gratis parkering på sykkelhotell er fortsatt “under behandling”. Vi håper vår lille «Ali Baba» – kampanje inspirerer Bane NOR og NSB til etterfølge.

Annonse
Back to top