Skip to Content
Perfekt samarbeid! Et medlem fra vårt lokallag vasker utlånt sykkel fra Inspiria i "sykkeldusjen" fra Lillestrøm kommune

SLF Lillestrøm og omegn starter også årets sykkelsesong med en tur med vintersyklister på lørdag 12.02.22.  Vi møtes kl 11 utenfor Lillestrøm stasjon for å sykle en tur langs den store byrunden i Lillestrøm, og markerer på denne måten den internasjonale Winter bike to work day. Sjekk turbeskrivelsen på vår Facebookside www.facebook.com/slfloo og våre tur- og smitteregler mm på vår nettside www.slfloo.com/aktiviteter/sykkelturer/, og send påmelding til lillestrom@syklistene.no!

Vi inviterer særlig deltakere fra vår og andre pågående vintersykkelkampanjer i Lillestrøm og omegn. Vårt lokallag har arrangert vintersykkelkampanjer siden 2013 for å bidra til økt sykkelandel om vinteren. Også i denne vintersesongen inviterte vi igjen 10 (kvinnelige) vintersyklister fra Lillestrøm og omegn og fristet da bl a med gratis piggdekk av høy kvalitet, inkludert fagkyndig montering på Foss Sport.

Men i år var vi altså ikke alene om saken. For første gang siden kommunesammenslåing har også Lillestrøm kommune kjørt en egen vintersykkelkampanje der hele 150 personer kunne få tilbud om en vinterpakke hos Sykkelfiksern i Lillestrøm. Viken fylkeskommune kom også på banen og inviterte nærmest 50 syklister til å bli med i en pilotundersøkelse der deltakere har fått utlånt gratis elsykkel i perioden januar-mars 2022. Deltakere i piloten «Vintersykling i Lillestrøm» rapporterer i disse dager til Inspiria science center som skal analysere erfaringer fra el-vintersyklistene for Viken fylkeskommune.

Det gleder vårt sykkelhjerte at det er så mye fokus på vintersykling i regionen vår, og vi håper å kunne samle noen deltakere fra alle disse tre pågående vintersykkelkampanjer på lørdag 12. februar. Men selvfølgelig er også andre vintersyklister er invitert. Dessverre må vi begrense antall deltakere på turen til 10 personer. Men ved stor interesse kan vi ev vurdere å ta med flere. Så ta kontakt om du har lyst til å bli med!

Om det ikke passer å bli med på turen i februar, så blir neste tur allerede på kvinnedagen 8. mars. Mer info om turen i mars og våre planlagte sykkelturer i resten av tursesongen vil fortløpende bli lagt ut på vår nettside og på Facebook. Selve turkatalogen for 2022 derimot vil først bli publisert ved slutten av året, som en oppsummering av helse sesong. Vi har altså planer om mange spennende turer, men om du savner noe eller har egne forslag send oss gjerne mal til lillestrom@syklistene.no. But most of all: Keep cycling!

Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights