Skip to Content
Ikke parker sykkelen når snøen kommer. Bli heller vintersyklist og del dine erfaringer og hot fries med oss!

SLF Lillestrøm og omegn inviterer kommunale vintersyklister til å bli med på årets første sykkeltur i Lillestrøm med etterfølgende erfaringsutveksling på lokal pub, der vi spanderer hot fries og kaldt drikke. Se turbeskrivelsen nedenfor og send påmelding så fort som mulig til lillestrom@syklistene.no om du ønsker å bli med!

Tur: Vintersyklister (deltakere i pågående vintersykkelkampanjer) på tur i Lillestrøm
Tidspunkt: torsdag, 08.02.18, fra kl 16 til ca kl 18
Start: Lillestrøm stasjon, ved bysykkelstativ på sentrumsiden
Beskrivelse: Vi inviterer «kommunale vintersyklister» (særlig deltakere fra vintersykkelkampanjen
“Piggene ute!” og fra kommunens vintersykkelkampanje) til å bli med på en kort tur i Lillestrøm og omegn. Etter turen blir det et avsluttende møte på Fuser i Lillestrøm der vi spanderer fries og alkoholfri drikke. Der blir det også anledning til erfaringsutveksling mellom vintersyklistene og du kan få informasjon fra både vårt lokallag og planavdelingen i Skedsmo kommune.
Deltakere: Maks 20 vintersyklister (inkl kvinnelige vintersyklister med “Piggene ute”), obligatorisk
påmelding pr mail til lillestrom@syklistene.no innen 31.01.18
Kontakt SLF LOO: Carsten Wiecek (lillestrom@syklistene.no)
Samarbeidspartner: Planavdeling i Skedsmo kommune, v/ Torgeir Hellesen og Fuser (www.fuserbar.no/)

Tilbudet er særlig rettet mot deltakere i vår egen vintersykkelkampanje «Piggene ute!» og deltakere i kommunens vintersykkelkampanje i Skedsmo, men også andre «uorganiserte vintersyklister» kan bli med. Turen er den første av en rekke tematiske sykkelturer som vårt lokallag arrangerer i 2018, og turbeskrivelsen ovenfor er tatt av turkatalogen på vår nettside her der alle turene presenteres. Om du ikke blir med på turen i februar, så har du altså flere muligheter senere i år. Keep cycling!

Annonse
Annonse
Back to top