Skip to Content
Bli med på vintersykkeldager i Lillestrøm!

Vintersykling har over lang tid vært ett av satsingsområder i SLF Lillestrøm og omegn, og i mer enn ti år har vi regelmessig arrangert vintersykkelkampanjer og sykkelturer for vintersyklister. Også denne vinteren tilbyr vi våre medlemmer og andre lokale syklister igjen en attraktiv vintersykkelpakke, og på vintersykkeldager i januar og februar inviterer vi i samarbeid med Lillestrøm kommune til sykkelturer for vintersyklister!

Fredag, 27.01.23 er vi med på vintersykkeldagen i regi av Lillestrøm kommune, med test av vintersykler på kommunal barneskole og på torget i Lillestrøm. Denne dagen blir det også egen sykkeltur med vintersyklister langs den store byrunden i Lillestrøm. Noen uker senere, på fredag, 10.02.23 markerer vi igjen den årlige Winter bike to work day med egen sykkeltur i Lillestrøm. Turbeskrivelser med detaljert informasjon om disse turene finner du nedenfor og på vår Facebookside www.facebook.com/slfloo

27.01.23 kl 16.00 Sykkeltur på vintersykkeldagen i samarbeid med Lillestrøm kommune
10.02.23 kl 17.00 Sykkeltur med vintersyklister i Lillestrøm ved Winter bike to work day

Mer generell informasjon om våre turregler mm finnes på vår nettside www.slfloo.com/aktiviteter/sykkelturer. På denne nettsiden finner du allerede nå en første oversikt over flere turer som vi har planlagt i 2023. Oversikten oppdateres fortløpende og ved slutten av sesongen vil alle turer bli samlet i egen turkatalog*.

Send gjerne mail til lillestrom@syklistene.no om du har spørsmål eller savner noen turer! Kom også gjerne med forslag for nye turer, og bli med oss på tur!

____________________

* Turkatalogen 2023 vil også inkludere styrkeprøven Lillehammer-Oslo der vi skal delta med et lite Bikes for trees team. Om du er interessert til å bli del av teamet vårt, og med på rittet (og noen treningsturer i forveien) sjekk info her og ta gjerne kontakt pr mail til lillestrom@syklistene.no !

 

Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights