Sykkelvennlig
arbeidsplass

Sykkelvennlig arbeidsplass er er ny sertifiseringsordning.

Meld på

Bli medlem i Syklistenes
Landsforening

Støtt arbeidet vi gjør for at det skal bli enklere og tryggere å sykle – slik at flere kan sykle mer!

Sykkelvennlig
skole

Hvor sykkelvennlig er din lokale skole? Les mer om ordningen her!

Mer info

Aktuelt | Artikkel | Trafikk og politikk 02. desember 2022 | Lena Øien
Budsjettforhandlinger 2023

Budsjettforliket: Skuffende for sykkelsatsningen

Siden regjeringen i oktober la frem sitt forslag til statsbudsjett for 2023, har Syklistforeningen arbeidet for å få gjennomslag for økte midler til sykkelfremmende tiltak. Nå står det klart at det ikke blir noen sykkelsatsning det kommende året.

Aktuelt | Artikkel | Familie og hverdag | Trafikk og politikk 07. november 2022 | slf-adm
Budsjettforhandlinger 2023

SVs alternative budsjett – 40 millioner mer til skoleveier

– Vi er glade for at vårt ønske om prioritering av blant annet trygge skoleveier har blitt hørt når SV nå legger 40 millioner mer i potten til øremerkede midler til trygge skoleveier, sier konstituert generalsekretær Emil Rensvala

Aktuelt | Artikkel | Familie og hverdag | Trafikk og politikk 24. oktober 2022 | slf-adm
Synlig syklist-kampanje 2022

Bli helårssyklist med lykt og lys

I løpet av høsten gjennomfører Syklistenes Landsforening (SLF) sin årlige landsdekkende høstkampanje, «Synlig syklist». Her deler foreningen ut lykter og minner syklistene om viktigheten av å ha nødvendig og lovpålagt utstyr i mørketiden.