Sykkelvennlig
arbeidsplass

Sykkelvennlig arbeidsplass er er ny sertifiseringsordning.

Meld på

Bli medlem i Syklistenes
Landsforening

Støtt arbeidet vi gjør for at det skal bli enklere og tryggere å sykle – slik at flere kan sykle mer!

Sykkelvennlig
skole

Hvor sykkelvennlig er din lokale skole? Les mer om ordningen her!

Mer info

Aktuelt | Artikkel | Nyhetsklipp | Familie og hverdag | Trafikk og politikk 14. februar 2024 | Silje Budeng

Barn og unges trygghet i trafikken

Stadig flere folk bor i byer og har dette som sitt nærmiljø, med 30 km/t fartsgrense blir ferdsel tryggere og gir bedre bo- og oppvekstmiljø, spesielt for barn. Vi må prioritere de myke trafikantene.

Aktuelt | Artikkel | Trening og helse 06. februar 2024 | Lena Øien
Verdens vintersykkeldag 9. februar

Bli en vintersyklist, du også!

24 prosent oppgir å sykle en til to ganger i uken om sommeren, mens tallet på vintersyklister ligger på kun 10 prosent. 10. februar er det den internasjonale vintersykkeldagen, «Winter Bike To Work Day», hvor målet er å inspirere flere til å sykle på vinteren.

Aktuelt | Artikkel | Nyhetsklipp | Trafikk og politikk 02. februar 2024 | Emil Rensvala
Statsbudsjett 2024

Krever satsning på barns oppvekstmiljøer

Syklistenes Landsforening har gitt Samferdselsdepartementet innspill til revideringen av statsbudsjettet for 2024. – Regjeringen må gi trygge skoleveier og nærmiljøer til barn ordentlig prioritet, sier generalsekretær i Syklistenes Landsforening, Eline Oftedal.

Verified by MonsterInsights