Larvik og omegn

Velkommen til Syklistenes Landsforenings lokallag med navnet Larvik og omegn. Vi dekker kommunene Larvik og omkringliggende. Hvilke kommuner bestemmes på oppstartsmøtet 24. mai 2022.

Invitasjon til oppstartsmøte 24. mai 2022, kl 18, i Larvik biblioteks lokaler

• Presentasjon av de fremmøte og hva som er deres engasjemnt og fanesak
  • Innlegg fra Syklistenes landsforening ved Olav Fjeld Kraugerud
  • Valg til styret, minimum tre, 3, personer trengs.
  • Definisjon av “Larvik og omegn”
  • Diskusjon om ambisjoner og målsetning, ideologi, leveregler for oss i Larvik
  • Kommunikasjon, inkl. sosiale medier
  • Aktuelle aktiviteter i 2022

Hyggelig prat

PS! Er du ikke medlem i SLF, så kan vi ordne innmelding på stedet, eller gjør det nå.

SLF feirer 75 år i 2022

Lokallaget

Velkommen til Syklistenes Landsforenings lokallag i Larvik og omegn. Vi starter opp med stiftelsesmøte tirsdag 24. mai. Sammenhengende sykkelveier, øremerking av midler til sykkel og sykkelblikk på lokale høringer. Dette er noen stikkord for det lokallag ofte ser på. Og ikke minst; lokale kampanjer for sykkelglede.
Men kanskje det er mer og annet som kan gjøres? Og hvem har lyst å bli med i lokallaget? Møt opp for å møte sykkelinteresserte.
Det vil bli lett servering. Alle frammøtte vil få et oppladbart lyktesett.
Meld fra om din deltakelse på møtet innen 22. mai til:
Olav Fjeld Kraugerud – olav@syklistforeningen.no eller 41617337 for å være sikret lykt og servering. Uansett bare å møte opp!
Larvik har hatt et vedlig aktivt og godt lokallag før, men nå er det gått i dvale, og vi tar en ny-oppstart:)
Alle er hjertelig velkommen!

Ikke medlem i SLF,  meld deg inn her!

KONTAKTNFORMASJON og ORGANISERING

Jørgen Bringedal, lokal initiavtager, jorgen.eia.bringedal@gmail.com,

Olav Fjeld Kraugerud (lokallagskontakt i SLF sentralt), olav@syklistforeningen.no, 416 17 337.

Følg Syklistenes Landsforening Larvik her