Skip to Content
Nasjonal sykkelkonferanse 2018

Expo på Den nasjonale sykkelkonferansen 2018

I forbindelse med Den nasjonale sykkelkonferansen legger vi til rette for et expo-område innendørs i direkte forbindelse til møtelokalene og foredragsrommene.
Dette er en gyllen mulighet til å vise frem fremtidens sykkelløsninger til dem som legger planer for og leder gjennomføringen av fremtidig sykkelinfrastruktur.


Den norske sykkelkonferansen er stedet der sykkelplanleggere og -politikere møtes.

Oversikt over utstillere

Hvem blir eksponert for utstillingen?

Målgrupper for konferansen er alle som har ansvar for eller som jobber med tilrettelegging for sykling og sykkeltrafikk i statlige etater, fylkeskommuner, kommuner og frivillige organisasjoner, privat næringsliv og blant konsulenter. Vi forventer om lag 300 deltakere til konferansen. Se program: Hva skjer

Expo på landets viktigste sykkelforum

Den nasjonale sykkelkonferansens utstillingsområde vil være et flott sted å vise frem tekniske løsninger for sykkelparkering, både ute og innendørs. Det vil kunne være en god arena for å vise frem flerbruksløsninger for sykling i byer og kommuner, bysykler, lånesykler, tjenestesykler. Entreprenører med spesielle sykkelvennlige teknologier og spennende oppstartsprosjekter som tar sykkelen inn i fremtiden, vil alle kunne dra stor nytte av å få vist frem sine løsninger, tjenester og produkter på landets viktigste sykkelforum.

Hovedtemaet for Den Nasjonale Sykkelkonferansen 2018 er:
Sykkelens rolle i fremtidens transportsystem

Den nasjonale sykkelkonferansen er Norges viktigste møtested for byplanleggere, politikere og byråkrater fra kommuner og stat. De kommer på konferansen for å diskutere sykkelpolitikk, sykkelløsninger og sykkelens rolle i fremtidens Norge. Konferansen skal være en kilde til inspirasjon og motivasjon for sykkelplanleggere fra hele Norge.

Vi kan tilby utstillerplass på konferansen i vandrehallen utenfor foredragsrommene eller i inngangspartiet til konferansen.

Som utstiller vil dere få tilgang til

 • mat + overnatting for 2 personer (1 dobbeltrom)
 • stand med strøm, bord og stoler
 • deltakerpass til to personer
 • eksponering/presentasjon i programmet
 • eksponering på nettsidene i forkant av konferansen

Utstillerplass koster 15 000 kroner.

Er du interessert i å vise frem dine tjenester og produkter på Den nasjonale sykkelkonferansen 2018? Ta kontakt med oss i dag:

Opprigg

Ustillere må rigge opp mellom kl. 07.00 og 09.30 på mandag 4. juni. Konferansen starter kl. 10.00. Registrering i resepsjonen fra kl. 07.00.

 

  Bedrift *

  Kontaktperson*

  Telefon *

  E-post *

  Beskjed til arrangør

  Expo-området vil være i korridoren utenfor konferanserommene Gandalf, i inngangspartiet og bakerst i noen av konferanserommene - Gandalf og Tunsalene.
  Back to top
  Verified by MonsterInsights