Skip to Content
Nasjonal sykkelkonferanse 2020

Expo på Den nasjonale sykkelkonferansen 2020

I forbindelse med Den nasjonale sykkelkonferansen legger vi til rette for et expo-område innendørs i direkte forbindelse til møtelokalene og foredragsrommene. Dette er en gyllen mulighet til å vise frem fremtidens sykkelløsninger til dem som legger planer for og leder gjennomføringen av fremtidig sykkelinfrastruktur.


Den norske sykkelkonferansen er stedet der sykkelplanleggere og -politikere møtes.

Oversikt over utstillere

Hvem blir eksponert for utstillingen?

Målgrupper for konferansen er alle som har ansvar for eller som jobber med tilrettelegging for sykling og sykkeltrafikk i statlige etater, fylkeskommuner, kommuner og frivillige organisasjoner, privat næringsliv og blant konsulenter. Vi forventer om lag 300 deltakere til konferansen.

Expo på landets viktigste sykkelforum

Den nasjonale sykkelkonferansens utstillingsområde vil være et flott sted å vise frem tekniske løsninger for sykkelparkering, både ute og innendørs. Det vil kunne være en god arena for å vise frem flerbruksløsninger for sykling i byer og kommuner, bysykler, lånesykler, tjenestesykler. Entreprenører med spesielle sykkelvennlige teknologier og spennende oppstartsprosjekter som tar sykkelen inn i fremtiden, vil alle kunne dra stor nytte av å få vist frem sine løsninger, tjenester og produkter på landets viktigste sykkelforum.

Hovedtemaet for Den Nasjonale Sykkelkonferansen 2020 er Moving people

Den nasjonale sykkelkonferansen er Norges viktigste møtested for byplanleggere, politikere og byråkrater fra kommuner og stat. De kommer på konferansen for å diskutere sykkelpolitikk, sykkelløsninger og sykkelens rolle i fremtidens Norge. Konferansen skal være en kilde til inspirasjon og motivasjon for sykkelplanleggere fra hele Norge.

Vi kan tilby utstillerplass på konferansen utenfor foredragsrommene

Som utstiller vil dere få tilgang til

 • Stand med strøm, bord og stoler
 • Deltakerpass til to personer
 • Eksponering/presentasjon i programmet
 • Eksponering på nettsidene, i Facebook-eventen, medlemsbladet vårt og programmet i forkant av konferansen
 • Mat og deltagerpass for 2 personer

Utstillerplass koster 15 000 kroner.

Er du interessert i å vise frem dine tjenester og produkter på Den nasjonale sykkelkonferansen 2020? Ta kontakt med oss i dag: post@syklistene.no

Opprigg

Utstillere må rigge opp mellom kl. 07.00 og 09.30 på mandag 25. mai. Konferansen starter kl. 10.00. Registrering i resepsjonen fra kl. 08.00.

  Bedrift *

  Kontaktperson*

  Telefon *

  E-post *

  Beskjed til arrangør

  Back to top
  Verified by MonsterInsights