Bli medlem

For å få gjennomslag for disse viktige politiske kampsakene så trenger vi mange medlemmer og bred støtte i befolkningen. Din stemme kan bli avgjørende. Meld deg inn i Syklistforeningen i dag, og bli med å gjøre Norge mer sykkelvennlig.

Kjønn *

Henvendelsen gjelder

Planlegger du kurs? Meld inn kommende kurs her!

Antall lyktsett *

Ett sett inkluderer front- og baklykt, med logo (v/ bestilling av 200 eller mer). I pakken inngår informasjonsmateriell. 82 kr pr sett, frakt inkludert. Bestillingen er ikke bindene. Faktura sendes ved utsending av lyktene.

Navn på vår kontaktperson hos dere.

Adressen lyktene skal sendes til.

Sykkelsjekk

Enkel sjekk og reparasjon av sykler, slik som bremser, smøring av kjede, osv. Viktig for sikkerhet og komfort, så flere sykler mer og tryggere.

Hjelp til gjennomføring

Vi ønsker hjelp av Syklistforeningen til å gjennomføre Synlig syklist-aksjonen på følgende sted(er). Hvis dere ikke huker av noe her sender vi dere alt dere trenger for å gjennomføre kampanjen på egenhånd.

Et viktig tiltak for å skape gode, trygge byer er å senke fartsgrensen, skriver Silje Budeng. Foto: Falk Flyr