Skip to Content
Hanskene har lang lest, noe som sikrer god overlapp med jakke.

Vinterhansker – tvingende nødvendig for vintersyklister. Man skal gjerne holde seg både tørr og varm. Denne hansken er ganske passe ved 0 grader når det er opphold. De er vindtette og har en del refleks. Hanskene er høye i skaftet og gjør det lett å få til god overlapping mellom jakke og hansker. Det er bra. Fra 2-3 minus og opp til noen plussgrader syns vi hanskene var ganske grei. Så lenge det er tørt. Hanskene tåler nemlig ikke mye regn før det trekker gjennom. Da blir hanskene veldig tunge og våte. Vi syns det er litt misforhold mellom hvor tykk hansken er og hvor varme/vanntette de er. Vi har langt tynnere hansker som er bedre å ha på og like varme – i tillegg til at de er vanntette.

Sett under ett blir det litt smalt bruksområde på disse hanskene. Men for all del, sykler man ikke når det er kaldt eller regner kan de nok være greie nok. Navnet «Siberian Glove» syns vi ikke det er dekning for.

Om Craft Siberian Glove

Pris: 499,–

Importør: New Wave Norway, Besøk Produktside

Testet av Morten Karlsen

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.

Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights