Skip to Content
Elektriske hansker.

Tåler hansken vann? Ja det gjør den. Selv etter en drøy time med regn var vi tørre. Tåler den kulde? Ja det gjør den. Uten varmeelement i syklet vi helt greit i flere minusgrader uten å bli kalde på hendene. Med varmeelement kan man sykle også på de litt kaldere dagene, om ikke så kaldt som helst.

En hanske som skal takle virkelig kaldt vær, blir naturlig nok litt tykk, og gir ikke et helt optimalt grep mot styret, men det er ikke et større problem her enn med andre hansker for lave temperaturer. Vi syklet i 10–12 minus og holdt brukbart varmen på hendene. Utfordringen er at varmelementet ligger på håndbaken, dermed kan man likevel bli kald på fingertuppene.

Det er tre effekttrinn på hanskene. På kraftigste styrke tar batteriene slutt etter 100 minutter.

 

Til en viss grad holder man varmen også utover fingrene, men på lengre turer ble det kaldt ytterst på fingrene. I tillegg kan batteritiden bli i korteste laget. Det er tre effekttrinn på hanskene. På kraftigste styrke tar batteriene slutt etter 100 minutter. Vi lot en langturssyklist prøve hanskene, han konkluderte med at styremuffer er en bedre løsning for å holde varmene på hendene.

Batteriene kan enkelt lades via usb.

Til rent sykkelbruk kan det fins like gode løsninger til en lavere pris, men om du trenger en slik hanske til flere formål, som fotturer, jakt, padling eller skiturer, kan det være verdt pengene.

Komplett med batterier og lader koster hansken 2499 kroner.

Importeres av Wenaas Nordic.

Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights