Skip to Content
Barnesetet fra Thule fungerer godt synes vi.

Folk som vil bruke sykkel for å frakte barn får flere og flere muligheter. Aldri har utvalget av transportsykler vært større, og barnehengere fins i alle varianter og prisklasser. Den billigste og enkleste måten om du bare skal transportere ett barn er likevel barnesete. Det kan brukes på de fleste sykler, er enkelt å ta av og på, veier lite og koster ikke all verden.

Dette setet er produsert av Thule. Kjent for sine gode sykkelstativer til bil, men kan de også lage gode barneseter?

Det kan de. Dette setet er like godt som andre barneseter på det norske markedet.

Prisen er noe høy, men setet er gjennomtenkt og godt. Det er lett å plassere barnet i setet, selene er smartere enn andre selene på andre seter vi har prøvd. Her er det bare én spenne som skal klikkes fast, denne er barnesikret. Selene er justerbare, det er fotstøttene og. Dermed er det enkelt å justere setet etter hvert som barnet vokser.

Setet sitter på sykkelen med et kraftig feste på sykkelramma. Thule anbefaler at setet brukes på barn fra 9 måneder til 6 år. Om barnet er under étt år bør man konsultere lege først tilrår Thule. Vi prøvde med barn helt opp mot maksvekten på 22 kilo. Da gynget setet litt over fortauskanter og når mor reiste seg for å trå, men dette sjenerte ikke barnet det minste. Setet gynger mindre om man stropper det faste mot bagasjebærer, men kan også brukes på sykler som ikke har bærer.

Polstringen suger ikke vann. Vi har prøvd barneseter med vattert polstring. Barnet ble vått i baken også dagen etter at det hadde regnet. Slik er det altså ikke her.

Barnesetet kan låses til sykkelen. Hurtigkobling gjør at det tar få sekunder å ta setet av og på.

Veier 5,5 kilo. Koster 1299 kroner.

 

Barnesete som vokser med barnet.
Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights