Grenland

Syklistforeningen Grenland er en interesseorganisasjon som jobber for syklistene i Grenland. Lokallaget deltar i plangrupper og komiteer, som har med sykkelforhold å gjøre. Vi jobber for å være den enkeltes syklists talsmenn i samarbeid med offentlige myndigheter i sykkelsaker. Laget har hyppig kontakt med Statens vegvesen, Skien og Porsgrunn kommune og Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Invitasjon til åpent møte i lokallaget, 10. aug kl 18, i klubbhuset til Grenland sykleklubb, Gamle Bjørntvedtveg 11 C, Skien

Lokallaget i Grenland skal ha åpent møte, og medlemmer er hjertlig velkomne.

Saker:

1. Arbeidsprogram framover
  2. Arbeids- og rollefordeling i nytt styre.
  3. Signering av gjeldende vedtekter
  4. Eventuelt

Synspunkt fra medlemmene er viktig for å vite hva vi skal jobbe med lokalt. Møt opp for en hyggelig sykkelprat med mening!

x——————————————-x

I tillegg:

Syklistforeningen Grenland deltar på felles sykkeltur fra Skien mot Arendal ifm Arendalsuka sammen med VIRKE, søndag 14. aug kl 10. Bli gjerne med😊 Si ifra om du blir med, innen 10. aug til anders.vestergaard@sf-nett.no .

Program:

Oppmøte Skien senest kl 10:00 (Adresse: Moflata, 3710 Skien)

Kick-off Skien:
– Korte taler ved Direktør Sykehuset Telemark, Pusterommet, Aktiv mot kreft
– Kort oppvarming med Yngvar Andersen
– De som vil av de lokalt fremmøtte blir med og sykler med oss et stykke på veien😊

Start sykling fra Skien 10:30/11:00

Tempo vil være tilpasset slik at vi sykler samlet nedover. Gjennomsnitt vil være et sted mellom 20 og 25km/t.

Link til ruten: https://www.strava.com/routes/2834800498746994046

SLF 75 år

Årsmøte 2022 for Syklistforeningen

Det innkalles til årsmøte for Syklistforeningen i Grenland* onsdag 8. juni kl 18.00 i lokalene til Grenland Sykleklubb (Gamle Bjørntvedtveg 11C, 3734 Skien).

Saker

1. Oppsummering, aktivitet siden forrige årsmøte.
  2. Valg av nytt styre.
  3. Økonomi.
  4. Arbeidsprogram framover.
Synspunkt fra medlemmene er viktig for å vite hva vi skal jobbe med lokalt.

Besøk gjerne også vår Facebookside om det er spm. Påmelding trengs ikke.

Vi ønker alle medlemmer hjertlig velkommen!

Og er du ikke medlem enda, men vil bidra til mer sykling for fler, og ha et sykkelfellesskap; meld deg inn her!

*Dekker kommunene Skien, Porsgrunn, Bamble og Siljan.

Kontaktinformasjon:

Styreleder: Anders Vestergaard, anders.vestergaard@sf-nett.no, 909 94 641

Mail: grenland@syklistforeningen.no

Ønsker du å bli medlem? Meld deg inn her!

Følg Syklistenes Landsforening Grenland her: