Skip to Content

Grenland

Syklistforeningen Grenland er en interesseorganisasjon som jobber for syklistene i Grenland. Lokallaget deltar i plangrupper og komiteer, som har med sykkelforhold å gjøre. Vi jobber for å være den enkeltes syklists talsmenn i samarbeid med offentlige myndigheter i sykkelsaker. Laget har hyppig kontakt med Statens vegvesen, Skien og Porsgrunn kommune og Vestfold og Telemark fylkeskommune.


Syklistforeningen Grenland deltok på felles sykkeltur fra Skien mot Arendal i forbindelse med Arendalsuka 2022 sammen med VIRKE. Dette ble tatt godt i mot av de andre at lokallaget stilte opp.

På bildet under ser vi, i tillegg til lokallaget, Eva Preede i hovedstyret til Syklistforening.

For 2023 planlegger vi å være guide for turen. Ta kontakt om du vil være med. (Link til ruten vi syklet: https://www.strava.com/routes/2834800498746994046)

 

 

Syklistforeningen Grenland
Lokallaget i Grenland, med Eva Preede (hovedstyret 2022) til venstre
Syklistforeningen Grenland
SLF 75 år

Kontaktinformasjon:

Styreleder: Anders Vestergaard, anders.vestergaard@sf-nett.no, 909 94 641

Mail: grenland@syklistforeningen.no

 

Ønsker du å bli medlem? Meld deg inn her!

Følg Syklistenes Landsforening Grenland her

Nyheter fra lokallaget

Med Syklistenes Landsforenings trofaste kontaktperson i Grenland, Leif Sigvaldsen i spissen, etableres nå det 15. lokallaget i Grenland sammen med Michel Fouler, Bjørnar Nyen og Tormod Hansen. Foto: Pål Egil Tornholm
Aktuelt | Artikkel | Grenland | Familie og hverdag | Trafikk og politikk 17. august 2018 | Kjetil Hasselgård
Stifter SLFs 15. lokallag

Ildsjeler forener kreftene i Grenland

SLF etablerer nå det 15. lokallaget – i Grenland. – Til tross for utallige millioner i Bypakke Grenland er det bare noen hundre meter vei der gående og syklende er adskilt. Dette er merkelig og viser at vi har en jobb å gjøre.

Back to top
Verified by MonsterInsights