Medlemsfordeler

Medlemstilbud fra 10. desember til 10. januar

Piggdekk – 560,- inkludert frakt (ordinær pris 799,-). Best i test, Suomi Routa TLR 28". Med hele 248 pigger i fire baner og et grep helt utenom det vanlige, er dette dekket du trenger på all slags vinterføre.

Barmitts – 440,- inkludert frakt (ordinær pris 699,-). Et must for alle som sykler og pendler på vinteren. Enkelt å installere og lett å fjerne ved temperaturendringer. Størrelse S, M, L, XL.

Send inn din bestilling til post@syklistforeningen.no med antall produkter, størrelse pr. produkt samt navn, adresse og telefon nummer. Om du vil være sikker på å motta produktene før jul, må du sende inn bestillingen til oss før 16. desember.

Se medlemsbladet Syklistene for oversikt over lokale avtaler.

Ikke medlem? Med deg som medlem får SLF økt kraft i arbeidet med å sikre bedre tilrettelegging for sykling i Norge. Meld deg inn her!