Aktuelt | Lokallagsnytt | Hamar | Lokallagsnytt 09. mars 2020 | Kjetil Hasselgård
Ta del i samtalen i Bylab

Årsmøte i Bylab

Syklistenes Landsforening Hamar inviterer til årsmøte i Bylab i Torggata 63. Sekretariatet i SLF vil presentere om sommerens store sykkelhendelse og Elever ved Hamar Katedralskole deler om mulighetene for sykkelvei på nedlagte jernbanespor.

Aktuelt | Lokallagsnytt | Hamar 14. mars 2019 | Roar Løkken
På Larsen i Storgata

Årsmøte og sykkelkafé

SLF Hamar inviterer til årsmøte og sykkelkafé på Larsen i Strandgata torsdag 28. mars 2019. Her finner du årsmøtepapirer. I tillegg til ordinære årsmøtesaker vil lokallaget presentere turer du kan starte hjemmefra.

Forfatteren av boka «Sykkeldykk i Finnskog-mystikk, Asbjørn Langmyr, har med mystikk langs skogsveien i Finnskogen passet på å fylle opp vannflaska i «Trollkjelda», i troen på at vannet herfra gir kraftig sisu. Foto: Asbjørn Langmyr
Aktuelt | Artikkel | Hamar | Lokallagsnytt 18. juni 2018 | Kjetil Hasselgård
Sykkeltur på Finnskogen søndag 24. juni

Mystikk langs skogsveien

Klar for unike historier og særegen kultur i vakkert skoglandskap? Syklistenes Landsforening Hamar inviterer til gratis sykkeltur for alle. Det blir unik historie og særegen kultur i et vakkert landskap.