Lillestrøm og omegn

Velkommen til lokallaget Syklistene Lillestrøm og omegn!

Vi tar forbehold om endringer i tråd med Folkehelseinstituttets og kommunenes råd og retningslinjer i forhold til koronasituasjonen. Eventuelle avlysninger vil bli meldt fra om til påmeldte, og annonsert på nett og Facebook.

SLF Lillestrøm og omegn ble stiftet som lokallag til Syklistenes Landsforening 31.05.11. SLF-medlemmer som er bosatt i Lillestrøm kommune eller Rælingen kommune, er automatisk medlemmer av lokallaget SLF Lillestrøm og omegn med stemmerett på våre årsmøter.

Mer informasjon om vårt arbeid for bedre sykkelforhold i Lillestrøm og omegn og våre lokale medlemsfordeler finner du på lokallagets nettsider.

Besøk oss også gjerne på Facebook eller send oss mail til lillestrom@syklistforeningen.no, hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker!

Lokallagsnytt

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 04. mars 2020 | Carsten Wiecek

På vei til å bli landets beste sykkelkommune!

SLF Lillestrøm og omegn inviterer til temakveld om Lillestrøm sykkel-kommune!

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 22. februar 2020 | Carsten Wiecek

Bli med på sykkeltur på kvinnedagen og mekkekurs for kvinner!

SLF Lillestrøm og omegn med tur på kvinnedagen og mekkekurs for kvinner!

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 08. februar 2020 | Carsten Wiecek

Velkommen til årsmøte i Lillestrøm kommune!

SLF Lillestrøm og omegn inviterer til årsmøte 24.03.20!

For mer informasjon