Lillestrøm og omegn

Velkommen til lokallaget Syklistene Lillestrøm og omegn!

Vi tar forbehold om endringer i tråd med Folkehelseinstituttets og kommunenes råd og retningslinjer i forhold til koronasituasjonen. Eventuelle avlysninger vil bli meldt fra om til påmeldte, og annonsert på nett og Facebook.

SLF Lillestrøm og omegn ble stiftet som lokallag til Syklistenes Landsforening 31.05.11. SLF-medlemmer som er bosatt i Lillestrøm kommune eller Rælingen kommune, er automatisk medlemmer av lokallaget SLF Lillestrøm og omegn med stemmerett på våre årsmøter.

Mer informasjon om vårt arbeid for bedre sykkelforhold i Lillestrøm og omegn og våre lokale medlemsfordeler finner du på lokallagets nettsider.

Besøk oss også gjerne på Facebook eller send oss mail til lillestrom@syklistforeningen.no, hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker!

Lokallagsnytt

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 15. mars 2022 | Carsten Wiecek

Sykkelglede

SLF Lillestrøm og omegn sprer sykkelglede. Bli med, du også!

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 10. mars 2022 | Carsten Wiecek

Bikes for peace!

SLF Lillestrøm og omegn samler inn sykler for ukrainske flyktninger.

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Familie og hverdag 05. mars 2022 | Carsten Wiecek

Sykling uten alder

SLF Lillestrøm og omegn inviterer til temakveld Sykling uten alder – og på tur med eldste!

For mer informasjon