Lillestrøm og omegn

Velkommen til lokallaget Syklistene Lillestrøm og omegn!

Vi tar forbehold om endringer i tråd med Folkehelseinstituttets og kommunenes råd og retningslinjer i forhold til koronasituasjonen. Eventuelle avlysninger vil bli meldt fra om til påmeldte, og annonsert på nett og Facebook.

SLF Lillestrøm og omegn ble stiftet som lokallag til Syklistenes Landsforening 31.05.11. SLF-medlemmer som er bosatt i Lillestrøm kommune eller Rælingen kommune, er automatisk medlemmer av lokallaget SLF Lillestrøm og omegn med stemmerett på våre årsmøter.

Mer informasjon om vårt arbeid for bedre sykkelforhold i Lillestrøm og omegn og våre lokale medlemsfordeler finner du på lokallagets nettsider.

Besøk oss også gjerne på Facebook eller send oss mail til lillestrom@syklistforeningen.no, hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker!

Lokallagsnytt

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Trafikk og politikk 28. februar 2021 | Carsten Wiecek

Bli med på tur på kvinnedagen og vinn gavekort!

SLF Lillestrøm og omegn inviterer kvinner med på tur og på laget!

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 20. februar 2021 | Carsten Wiecek

Velkommen til digitalt årsmøte i Lillestrøm!

SLF Lillestrøm og omegn inviterer til digitalt årsmøte 14.04.21!

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Tur og ferie 31. januar 2021 | Carsten Wiecek

Bli med oss på tur i vårt jubileumsår, og på veien videre!

SLF Lillestrøm og omegn er på tur – med ny GROWING UP turkatalog 2021!

For mer informasjon