Lillestrøm og omegn

Velkommen til lokallaget Syklistene Lillestrøm og omegn!

Vi tar forbehold om endringer i tråd med Folkehelseinstituttets og kommunenes råd og retningslinjer i forhold til koronasituasjonen. Eventuelle avlysninger vil bli meldt fra om til påmeldte, og annonsert på nett og Facebook.

SLF Lillestrøm og omegn ble stiftet som lokallag til Syklistenes Landsforening 31.05.11. SLF-medlemmer som er bosatt i Lillestrøm kommune eller Rælingen kommune, er automatisk medlemmer av lokallaget SLF Lillestrøm og omegn med stemmerett på våre årsmøter.

Mer informasjon om vårt arbeid for bedre sykkelforhold i Lillestrøm og omegn og våre lokale medlemsfordeler finner du på lokallagets nettsider.

Besøk oss også gjerne på Facebook eller send oss mail til lillestrom@syklistforeningen.no, hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker!

Lokallagsnytt

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 31. oktober 2021 | Carsten Wiecek

Kvinnelige syklister har piggene ute igjen!

SLF Lillestrøm og omegn tilbyr kvinnelige syklister en vintersykkelpakke!

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Trafikk og politikk 11. september 2021 | Carsten Wiecek

THE BIKES: – Gå og stem!

SLF Lillestrøm og omegn og Syklistforeningen har kartlagt sykkelpolitikken foran valget 2021. Ta et veivalg!

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 02. juni 2021 | Carsten Wiecek

Grønnere blir det ikke!

SLF Lillestrøm og omegn inviterer til grønne sykkelturer i juni. Bli med!

For mer informasjon