Lillestrøm og omegn

Velkommen til lokallaget Syklistene Lillestrøm og omegn!

Vi tar forbehold om endringer i tråd med Folkehelseinstituttets og kommunenes råd og retningslinjer i forhold til koronasituasjonen. Eventuelle avlysninger vil bli meldt fra om til påmeldte, og annonsert på nett og Facebook.

SLF Lillestrøm og omegn ble stiftet som lokallag til Syklistenes Landsforening 31.05.11. SLF-medlemmer som er bosatt i Lillestrøm kommune eller Rælingen kommune, er automatisk medlemmer av lokallaget SLF Lillestrøm og omegn med stemmerett på våre årsmøter.

Mer informasjon om vårt arbeid for bedre sykkelforhold i Lillestrøm og omegn og våre lokale medlemsfordeler finner du på lokallagets nettsider.

Besøk oss også gjerne på Facebook eller send oss mail til lillestrom@syklistforeningen.no, hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker!

Lokallagsnytt

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 10. januar 2021 | Carsten Wiecek

Godt nytt år!

SLF Lillestrøm og omegn feirer tiårsjubileum i 2021. Bli med!

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 06. desember 2020 | Carsten Wiecek

Once more: Two Tyres!

SLF Lillestrøm og omegn inviterer igjen til test av piggdekk, med glidelås!

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 25. november 2020 | Carsten Wiecek

Vi elsker alle syklister!

SLF Lillestrøm og omegn elsker alle syklister, også sykkelbanditten som tok vår lastesykkel!

For mer informasjon