Lillestrøm og omegn

Velkommen til lokallaget Syklistene Lillestrøm og omegn!

Vi tar forbehold om endringer i tråd med Folkehelseinstituttets og kommunenes råd og retningslinjer i forhold til koronasituasjonen. Eventuelle avlysninger vil bli meldt fra om til påmeldte, og annonsert på nett og Facebook.

SLF Lillestrøm og omegn ble stiftet som lokallag til Syklistenes Landsforening 31.05.11. SLF-medlemmer som er bosatt i Lillestrøm kommune eller Rælingen kommune, er automatisk medlemmer av lokallaget SLF Lillestrøm og omegn med stemmerett på våre årsmøter.

Mer informasjon om vårt arbeid for bedre sykkelforhold i Lillestrøm og omegn og våre lokale medlemsfordeler finner du på lokallagets nettsider.

Besøk oss også gjerne på Facebook eller send oss mail til lillestrom@syklistforeningen.no, hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker!

Lokallagsnytt

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Tur og ferie 14. august 2022 | Carsten Wiecek

Bli med oss på pilegrimstur!

SLF Lillestrøm og omegn tester pilegrimsruta på Øvre Romerike. Bli med!

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 30. juli 2022 | Carsten Wiecek

Sharing is caring

SLF Lillestrøm og omegn fortsetter med innsamling av brukte sykler!

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 07. juni 2022 | Carsten Wiecek

Ми знаємо все про велосипеди – тепер і українською!

Vi kan sykkel – også på ukrainsk!

For mer informasjon