Lillestrøm og omegn

Velkommen til lokallaget Syklistene Lillestrøm og omegn!

Vi tar forbehold om endringer i tråd med Folkehelseinstituttets og kommunenes råd og retningslinjer i forhold til koronasituasjonen. Eventuelle avlysninger vil bli meldt fra om til påmeldte, og annonsert på nett og Facebook.

SLF Lillestrøm og omegn ble stiftet som lokallag til Syklistenes Landsforening 31.05.11. SLF-medlemmer som er bosatt i Lillestrøm kommune eller Rælingen kommune, er automatisk medlemmer av lokallaget SLF Lillestrøm og omegn med stemmerett på våre årsmøter.

Mer informasjon om vårt arbeid for bedre sykkelforhold i Lillestrøm og omegn og våre lokale medlemsfordeler finner du på lokallagets nettsider.

Besøk oss også gjerne på Facebook eller send oss mail til lillestrom@syklistforeningen.no, hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker!

Lokallagsnytt

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 12. november 2020 | Carsten Wiecek

Bli med i vintersykkelkampanjen “Ten Tyres”!

SLF Lillestrøm og omegn inviterer til vintersykkelkampanje «Ten Tyres»!

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 10. august 2020 | Carsten Wiecek

Summer moves

SLF Lillestrøm og omegn inviterer igjen til lokale sykkelturer, også digitalt!

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 29. april 2020 | Carsten Wiecek

Bli med på digitalt årsmøte i Lillestrøm!

SLF Lillestrøm og omegn inviterer til digitalt årsmøte på Zoom 26.05.20!

For mer informasjon