Lillestrøm og omegn

Velkommen til lokallaget Syklistene Lillestrøm og omegn!

Vi tar forbehold om endringer i tråd med Folkehelseinstituttets og kommunenes råd og retningslinjer i forhold til koronasituasjonen. Eventuelle avlysninger vil bli meldt fra om til påmeldte, og annonsert på nett og Facebook.

SLF Lillestrøm og omegn ble stiftet som lokallag til Syklistenes Landsforening 31.05.11. SLF-medlemmer som er bosatt i Lillestrøm kommune eller Rælingen kommune, er automatisk medlemmer av lokallaget SLF Lillestrøm og omegn med stemmerett på våre årsmøter.

Mer informasjon om vårt arbeid for bedre sykkelforhold i Lillestrøm og omegn og våre lokale medlemsfordeler finner du på lokallagets nettsider.

Besøk oss også gjerne på Facebook eller send oss mail til lillestrom@syklistforeningen.no, hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker!

Lokallagsnytt

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 04. desember 2022 | Carsten Wiecek

Bli med på årets siste tur – og veien videre!

SLF Lillestrøm og omegn inviterer til årets siste sykkeltur – og veien videre!

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Trafikk og politikk 26. november 2022 | Carsten Wiecek

Bli med i fargerik klimakamp på to hjul!

SLF Lillestrøm og omegn og THE BIKES er klar til fargerik klimakamp i sykkelgata i Lillestrøm!

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 19. november 2022 | Carsten Wiecek

Vi tilbyr gratis vintersykkelpakke i Lillestrøm!

SLF Lillestrøm og omegn tilbyr gratis vintersykkelpakke!

For mer informasjon