Lillestrøm og omegn

Velkommen til lokallaget Syklistene Lillestrøm og omegn!

SLF Lillestrøm og omegn ble stiftet som lokallag til Syklistenes Landsforening 31.05.11. SLF-medlemmer som er bosatt i Skedsmo, Fet, Rælingen eller Sørum kommune, er automatisk medlemmer av lokallaget SLF Lillestrøm og omegn med stemmerett på våre årsmøter.

Mer informasjon om vårt arbeid for bedre sykkelforhold i Lillestrøm og omegn og våre lokale medlemsfordeler finner du på lokallaggets nettsider.

Besøk oss også gjerne på Facebook eller send oss mail til lillestrom@syklistene.no, hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker!

Lokallagsnytt

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 08. februar 2020 | Carsten Wiecek

Velkommen til årsmøte i Lillestrøm kommune!

SLF Lillestrøm og omegn inviterer til årsmøte 24.03.20!

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 01. februar 2020 | Carsten Wiecek

Come together – og bli med på sykkelturer i Lillestrøm og omegn!

SLF Lillestrøm og omegn presenterer turkatalog COME TOGETHER 2020!

Aktuelt | Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Lokallagsnytt 19. oktober 2019 | Carsten Wiecek

Balanced and bilingual!

SLF Lillestrøm og omegn inviterer til spennende trafikksikkerhetsprosjekt!

For mer informasjon