Skip to Content
Kombinert holder for lykt og iPad

Thule er mest kjent for sine sykkelstativer og annet for bil, men utvikler også stadig løsninger for sykkelbruk. Som denne festemekanismen for sykkelstyre. Med denne kan du feste nettbrett, lykter, kamera og styrevesker. Du kan ha både en iPad og en stor veske montert på dette festet samtidig. Dermed må festet være av en viss størrelse for å være solid nok, og for at det skal være plass til såpass store gjenstander på ett og samme feste.

Vi syns det var litt kronglete å få på plass festet mellom alle vaiere som er på styret. Når vi først fikk satt det på satt det veldig godt. Her klikker du enkelt på en veske, og klikker den like enkelt av igjen. Vi dro ut på tur med iPad festet til styret. iPaden satt godt, og lot seg betjene mens vi syklet. Vi er litt usikre på behovet, men for eksempel blir kart store og fine. Denne holderen kan du også bruke til helt vanlige kart i papir.

Lyktefestet var smart, her var det plass til både separat batteri og selve lykten.

Også mobilholderen var grei. For mange vil det nok være mer aktuelt å ha med mobil med kartvisning enn en hel ipad. Mobilholderen kan også brukes til å feste en gps-enhet.

Om du har et svært spesielt behov for å feste både veske og iPad til styret kan vi se at dette systemet har en funksjon. For andre vil vi mene at det er både for stort, for dyrt, og for komplisert å ta av og på styret. Om du bare vil ha feste for kamera, veske eller mobil fins det enklere og lettere løsninger til en lavere pris.

Vi har prøvd en del ulike fester og løsninger for å montere utstyr på styret. Dessverre er ikke noe kompatibelt med hverandre, og man har ingen form for bransjestandard. Vi kunne ønsket oss at flere produsenter ble enige om EN standard for braketter som kan brukes til lykter, kamera, vesker og annet. Data og mobilbransjen er stort sett enige om usb som standard for lading og dataoverføring, så det burde la seg gjøre for produsenter av sykkelutstyr og.

Selve braketten veier 415 gram og koster 479 kroner.

Mobilholderen veier 75 gram og koster 189 kroner

Lykteholderen veier 85 gram og koster 149 kroner

Nettbrett-holderen veier 320 gram og koster 479 kroner

Thule holder for iPad
Thule utstyrsholder for styre
Om Thule handlebar mount

Importeres av: Thule Norge

Testet av: Morten Karlsen

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.

Annonse
Back to top