Skip to Content
En lås som kan bli med på ALLE turer. Aldri mer glemme lås.

Stadig hører vi om folk som bare skal sette fra seg sykkelen et øyeblikk, så blir sykkelen stjålet. Man har sykla i marka – og skal bare inn og hente bøtte og klut, eller man skal bare såvidt inn på butikken og kjøpe en is.

I slike tilfeller kan en helt enkel lås som denne være redningen. Den veier så godt som ingenting, og kan festes til sekken eller styret, uten at den ramler og slår som andre låser.

Ikke varig løsning

Nå er dette selvsagt ikke en lås vi ville brukt for å låse en kostbar elsykkel med i timevis, men for de helt korte øyeblikkene på steder som ikke er så utsatte er dette kanskje en grei løsning, og uansett bedre enn å la sykkelen stå ulåst.

Låsen kan også brukes om du ønsker å feste hjelmen til sykkelen når du forlater den. Eller om du vil sikre en ryggsekk.

Endelig en lås som ikke rister når den er festet til sykkelen. 

 

Låsen ser ut som en vanlig plast-strips, men det er stål inne i stripsen her. Med tang klippes den nok over, men tyven kan ikke bare sette seg på sykkelen og sykle.

Låsen veier 18 gram. Dette er nok den minst sikre låsen vi har testet, så er det også den absolutt letteste. Hiplock har langt mer solide låser også. En av dem som vi har brukt, veier 139 ganger mer enn denne.

Hiplock importeres av Stians Sport. Koster 199 kroner.

Lås som veier omtrent ikke noe. Greit i nødsfall.
Annonse
Back to top