Skip to Content
Prima jakke for de kalde dagene.

Av og til får man noe som er helt riktig. Det kan være en hjelm, en sykkel – eller en jakke. Der alt klaffer. Denne vinterjakken er slik. Allerede fra første tur var det ren nytelse å kjenne hvordan alt er gjennomtenkt – at alt stemmer. Jakken er en halvtykk softshelljakke. Det betyr at vi sykler i flere minusgrader med bare en supertrøye under. Jakken er stort sett vindtett men puster likevel bra. Bak på ryggen er det noen felt som ikke er vindtette. Det ventilerer godt, men ulempen er at når du har litt fart på kalde dager kan det bli ubehagelig trekk der. Høy hals med fleece på innsiden er veldig lunt når man drar glidelåsen helt opp. Jakken tåler litt regn før du blir våt, men noe regnjakke er dette slett ikke.

På den praktiske siden liker vi veldig godt å ha lomme til mobil på brystet. Stor lomme bak til en ekstra buff eller annet. Jakken har litt reflekser, men på ei vinterjakke kunne det gjerne vært mer.

Om Pearl Izumi Elite Softshell Jacket

Pris: 1949,-

Importør: Shimano Nordic, Besøk produktside

Testet av Morten Karlsen

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.

Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights