Skip to Content
Sykle i regn uten å bli våt…

A!! Dette er en sykkel vi har ventet på. En fornuftig brukssykkel som egner seg i all slags vær. Ikke dempegaffel, lettrullende store hjul som tåler en støyt. Heldekkende skjermer. Gode skivebremser som fungerer i all slags vær. Enkelt å montere bagasjebærer om du trenger det. Hjulene er 29 tommer store, og brede som terrengsykkeldekk, men med finere mønster. Dette betyr at de ruller lett, samtidig som at det store luftvolumet gjør dem mer robust for fortauskanter og humper i vegbanen.

Rett og slett en prima pendlersykkel.

I setepinnen er det en lås, dermed har du alltid en enkel vaierlås med deg, dra den opp av åpningen i setepinnen og lås fast sykkelen. Hjulene er sikret med låsbare stikkakser. Pass på å ha med nøkkelen, ellers får du et problem om du punkterer og trenger å bytte slange.
Men hvordan er så sykkelen på veien?

Jo – den føles relativt kvikk og kontant. Riktignok er ikke dette en veldig dyr sykkel, og den veier sine 14,3 kilo med alt utstyr, men sykkelen gir god respons når du tråkker til. Vi ser på dette som en god bruks/transportsykkel som også gjerne kan brukes til treningsturer, gjerne når det er vått i været.

Sykkelen fins også i en rimeligere variant til 6000 kroner. Den har bla. en enklere krank og gir ikke på langt nær en så god sykkelopplevelse, så her er det vel verdt å legge 2000 kroner ekstra i sykkelen.

Vi er spent på hvordan denne vil fungere som vintersykkel, så testen blir oppdatert utpå vinteren.

Om Diamant Range 50

Pris: 7995,-

Produsent: Gresvig AS,
Besøk produktside

Testet av Morten Karlsen

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.

Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights