Skip to Content
God hjelm til såvel pendling som bybruk.

 

Mange sykkelhjelmer ser temmelig konkurransepreget ut. Passer fint om du raser rundt i skogen eller om du sykler med sykkelklær. Om du sykler til jobb i vanlige klær kan det være greit å ha noe som er litt mer kledelig. Til det formålet er denne hjelmen laget.

Ikke så skrikende i dekor og farger, men fremdeles en funksjonell og god sykkelhjelm. Hjelmer laget for konkurranse og trening er laget for et svært høyt aktivitetsnivå og har masse luftehull, denne hjelmen har mindre lufting, noe som passer godt all den tid man gjerne ikke sykler så hardt når man sykler i vanlige klær.

Hjelmen går litt lenger ned i nakken og litt lenger ned på sidene enn mange andre hjelmer. Det gir bedre beskyttelse av bakhodet. Hjelmen strammes med et hjul i nakken, så det er en smal sak å få den til å sitte godt på hodet. Bremmen i front kan enkelt tas av.

Ikke minst for elsyklister kan dette være et godt alternativ. En hjelm som beskytter ekstra, og som er noe varmere enn andre hjelmer. Elsyklister blir som kjent noe mindre svette i bakkene…

Om BBB BHE 55 metro

Testet av: Morten Karlsen
Koster 899 kroner.
Importeres av Deler a/s.

Back to top