Skip to Content
En jakke for den som ikke vil ha det neongult.

 

Mange syklister godt liker knallgule sykkeljakker, andre foretrekker noe som ikke er så uniformert. Denne jakka fra Craft er en sykkelregnjakke som ikke ser ut som det. Men la deg ikke lure. Bak et anonymt ytre skjuler det seg en god jakke.

Vi la ut på tur i sprutregn for å teste. Det første vi merket oss var god passform og fornuftig plassering av lommer. Brystlomma er perfekt for mobiltelefon. Stikklomme på siden av jakken i tillegg. Fremme på ermene er det stoff i stretch, det gjør det enkelt å få god overlapping mellom jakke og hansker. Vi holdt oss tørre i en knapp time, etter det trakk det litt fukt gjennom på innsiden av albuene. Etter halvannen time i regn var vi også litt fuktige på skuldrene.

Ikke et førstevalg for lange turer i regn altså, men for mange vil nok dette funke godt til og fra jobb. Uansett setter vi pris på at det fins gode alternativer for regnjakker i ulike farger og fasonger. Reflekser foran og bak. Jakka har hette, den kan rulles sammen.

Vi har testet mange ti-talls sykkelregnjakker, dette er en av få som også egner seg til andre aktiviteter enn sykling. Brått er det denne jakke vi bruker til alle mulige aktiviteter når været er litt utrygt. Ikke ofte en god sykkeljakke også egner seg til mange andre slags bruk.

 

Om Craft Ride Rain Jacket

Testet av: Morten Karlsen
Pris: 1499

Annonse
Back to top