Skip to Content
Hallstrøm Coffee Basic er en norskutviklet, fullutstyrt sykkel som er stabil og kontrollerbar i alle hastigheter, oppsummerer Syklistenes Landsforenings erfarne tester, Morten Karlsen.

Om du trenger en komplett sykkel til transport og pendling, har du det her. Norskutviklede Hallstrøm Coffee Basic har kjedekasse, gode skjermer, støtte, bagasjebærer, navdynamo, lykter, justerbart styreframspring og plass til piggdekk.

Alt dette kan selvsagt kjøpes og ettermonteres, men når sykkelen kommer ferdig, er utstyret gjerne bedre tilpasset, og du er stort sett garantert at det fungerer. Skjermene her er for eksempel mye mer stabile enn det som ofte blir montert i etterkant.

Smart navdynamo

Her er du garantert å alltid ha godt lys på sykkelen. Så lenge forhjulet triller rundt, leverer dynamoen lys til lyktene foran og bak. Og når du stopper på rødt lys, fortsetter lyktene å lyse noen minutter.

Ulempen med tidligere dynamoer var at lyktene slukket idet du stoppet. Navdynamoen gir knapt noen motstand, vi har bare lyktene stående på hele tiden, så slipper vi å huske å slå av og på. Både front og baklykt vises godt. De er fastmontert så du slipper å ta dem med når du går fra sykkelen.

Denne sykkelen er ikke raskest opp bakken, men den er likevel god å sykle

 

En annen ting vi liker her, er noe som IKKE er på sykkelen. Her har vi ingen dempegaffel. Dempegafler koster ekstra, veier ekstra og trenger vedlikehold. Slike gafler er greit for den som sykler i marka eller på veldig dårlig vei, men på en sykkel som dette ser vi bare fordeler med en stiv gaffel.

Ikke raskest opp bakken

Det er selvsagt en pris å  betale for en sykkel som er såpass godt utstyrt, den blir ikke ultralett. Det merkes selvsagt. Sammenligner du denne sykkelen med en hybridsykkel som er strippet for skjermer, bagasjebærer, lykter og slikt, vil den nakne hybriden være en god del raskere.

Denne sykkelen er dermed ikke raskest opp bakken, men den er likevel god å sykle. Den er stabil og kontrollerbar i alle hastigheter og har skivebremser som fungerer godt. 27 gir sørger for godt spenn, fra veldig lett til temmelig tungt.

Fornuftige komponenter

Det eneste noen vil savne, er lås – det må du huske selv.

Denne sykkelen er i det hele tatt godt satt sammen av fornuftige komponenter.

Produseres av Hallstrøm Bikes. Koster 8990 kroner. Veier 15,1 kilo.

Fornuftig brukssykkel, konkluderer vår tester.
Annonse
Annonse
Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights