Skip to Content

Vindtett og tøyelig

Her har vi ei lun og god vinterjakke fra Craft. Jakka er lang nok i ermene til å få god overlapping med hansker. Den er også høy nok i halsen og har et mykt fleece-stoff på innsiden. Fargen er gul og trafikksikker. Pluss for refleks foran og bak, på sidene og på ermene. Veldig bra.

Jakka er i vindtett, tøyelig softshell, noe som gjør at den følger bevegelsene godt og føles fleksibel å ha på. Den er vindtett også bak. Det er fint, for da slipper du en ubehagelig trekk på de kalde dagene. Særlig kombinasjonen vindtett og stretch liker vi veldig godt.

På innsiden nederst på jakka er det et stoff som gjør at jakka ikke så lett glir opp.

Vi ser bare én liten mangel, jakka har kun én lomme, og den er bak. Jakka ville vært perfekt om den også hadde hatt brystlomme.

Mye jakke for pengene

Dette er ei vinterjakke, ikke ei regnjakke, men kortere turer i regn går ok. Vi var ute i ca. 20 minutter i middels kraftig regn før det trakk gjennom i sømmene på ryggen. Craft oppgir at jakka passer til kalde og våte turer. Der er vi ikke helt enige. På våte turer ville vi brukt en regnjakke, med mindre turen er ganske kort.

I sum er vi likevel riktig fornøyd med denne som vinterjakke, og det er utvilsomt mye jakke for pengene. Jakken fins i flere farger, vi liker den gule og trafikksikre.

Jakken fins også i kvinneversjon. Vår kvinnelige tester syns den var litt trang i ermene, og vi noterer også at den har langt mindre refleks enn herreutgaven.

Koster ca 1100 kroner.

Craft Rime Jacket
God vintersykkeljakke fra Craft

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.

Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights