Skip to Content
Liten forlykt med mye lys.

Det er ikke alltid en sammenheng mellom størrelse og ytelse. Her er en lykt som yter mer enn hva man skulle tro. 450 lumens er ganske kraftig til å komme fra en såpass liten lykt. Det er faktisk såpass mye at man kan sykle på steder uten gatelys og likevel se ganske godt. Lyktestrålen har passe spredning syns vi. Den lyser konsentrert i midten og har en jevn avrunding ut over kantene. Lykten kan lyse i hele åtte moduser, fra fullt lys til mer markeringslys, og blinkende. På maks lys gir batteriet opp etter en time, men på sparebluss varer batteriet over et døgn.

Lykten lades enkelt ved at du tar av gummikappen i bakkant og stikker lykten rett i en USB-utgang og lader. Ladetiden er 3-4 timer. Av og på-bryteren er også batteriindikator. Når den begynner å blinke rødt er det på tide å komme seg hjem. Lykten festes til styret med gummistropp.

Om Lezyne Micro Drive 450 XL

Pris: 549,-

Importør: Gresvig, Besøk produktside

Testet av Morten Karlsen

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.

Annonse
Annonse
Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights