Skip to Content
Kraftig lykt i miniformat.

Mye lys fra ei solid lykt til en relativt rimelig penge. Så enkelt kan vi oppsummere denne lykta. For bare få år siden hadde dette vært umulig å få til. Denne lille lykta kan på maks levere 350 lumens, da lyser den 1 time. Om du går ned til minste lysstyrke lyser den 18 timer. Har en rekke muligheter for ulik styrke – med og uten blink. Bryteren er også batteri-indikator. Varsler med farge og blinking hvor mye batteri du har igjen.

Lykta er cnc-frest i aluminium og tåler en trøkk. For lading tar du av gummiknoppen bakpå lykta og setter lykta i en usb-port.

Lykta festes med en gummistropp til styret. Her kan det være en fordel å ta i litt så den sitter stramt nok, ellers vil lykta tippe sakte framover mens du sykler.

Lykta gir et jevnt og godt lys som både lyser passe bredt og brukbart langt. Størrelsen tatt i betraktning er dette veldig bra. Vi har brukt denne lykta som eneste lykt på turer på snø i skogen. Gikk greit det om farten ikke ble for høy.

Lykta har ikke hurtigkobling. Det er fint om du skal bruke lykta på flere sykler, men er litt plukk om du ofte må ta den av når du parkerer sykkelen. Lykta festes med gummistropp rundt styret.

Kjører du full styrke på lykta i trafikken anbefaler vi at du vinkler lykta ned slik at du ikke blender møtende trafikanter.

Koster 399 kroner. Importeres av Gresvig. Veier 80 gram. I denne serien fins det også flere kraftigere lykter.

Annonse
Back to top