Skip to Content

Å ha med hund på sykkeltur kan være veldig trivelig. Men ofte kan turen bli for lang og farten for høy til at en firbente venn kan løpe hele veien. Da er det greit å ha en sykkelkurv. Om hunden er ganske liten, under 7 kilo, kan man ha hunden i kurv på styret. Den største fordelen er at du har god kontakt med hunden når du sykler. Her setter du et feste på styret, så kan du enkelt ta kurven av og på. Kurven sitter godt fast i festet straks du har klikket den på plass. Det fins mange typer adaptere, så disse kjøpes i tillegg. Inni kurva er det en justerbar rem slik at du kan feste hunden. I bunnen er det polstring. Kurven kan åpnes og lukkes på ulike måter. Du kan også ta av hele toppen og bruke den som en vanlig sykkelkurv. Regntrekk følger også med.

Vektbegrensningen på sju kilo er nok fornuftig, å ha mye vekt på styret kan være risikabelt. Vi ville nok ikke satt sykkelen på støtte med hund i kurva, om hunden er urolig er det en fordel å holde i sykkelen slik at den ikke velter.

Hunden på bildene er en hund på mellom 4 og 5 kilo. Han hadde god plass i kurva, og vi syns det gikk greit å sykle med hunden i kurva. Vi har vært på lange sykkelturer med veldig mye større hunder. Da er sykkeltilhenger et godt alternativ. Vi hadde 40 kilo schæfer i sykkelhenger et par somre.

 

Hunden har god oversikt herfra.
Hunden kan selvsagt være med på tur!
Om Klickfix Doggy
Pris:

919

Importør:

Sykkelvesker.no

Testet av:

Morten Karlsen

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.

Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights