Skip to Content
Praktisk og solid henger.

God henger med mange kvaliteter dette. Barna sitter godt i hengeren. Setet er utformet slik at de ikke sklir framover, dette er et problem med en del hengere. Her er det en markert skål de sitter i. Beltene er polstret, og kan justeres så barna sitter godt fast. Vi prøvde med barn på 3 og 5 år, de fant seg godt til rette i hengeren.

Vogna er også grei å slå sammen, og hjulene er veldig enkle å ta av. Sammenslått kan hengeren legges inni de fleste biler om du skulle ha behov for det.

Hengeren har god plass til to barn, bak ryggen er det plass for noe bagasje, men mye bagasjeplass er det ikke.

Det er enkelt å gjøre om vogna til trille om du ikke skal dra den med sykkelen. Du hekter av draget, og snur forhjulene (de peker oppover når du sykler), justerer trillehåndtaket – og du er i gang. Positivt også at det er parkeringsbrems på vogna. Det er en forutsetning om du skal bruke den som barnevogn.

Hengeren festes til sykkelen enten med en egen aksling som følger med hengeren, eller at du fester den til akslingen du har i bakhjulet. Du kan kjøpe ekstra fester om du ønsker dra hengeren med ulike sykler uten å måtte skifte over festet. En tredjepartsleverandør leverer fester som passer de aller fleste sykler på markedet.

Det er hurtigkobling når du trenger å sette fra deg hengeren. Den er kanskje litt treg til å begynne med, men blir enklere etter en tids bruk.

Sykkelen har løst regntrekk, vi liker bedre når regntrekket sitter på hele tiden og kan rulles opp og ned, den løsningen har andre av Thule sine hengere.

Vi har snakket med en syklist som har brukt forgjengeren til denne hengeren i mange år, og selv etter aktivt bruk fikk han flere tusen kroner for hengeren når han solgte den. Verdt å ta med i betraktningen når man ser prisen. Samme person hadde prøvd en billig henger, den gikk i stykker etter kort tid.

Tilhengeren har rikelig med refleks, foran, bak, på siden og på hjulene. Absolutt godkjent.

Fins i en versjon for ett barn, den koster 1000 kroner mindre. Du kan også få kjøpt til joggesett med stort fronthjul, og ski-sett så den kan brukes som pulk.

Veier 12,5 kg. Kan ta 45 kg nyttelast. Produsenten anbefaler hengeren for barn fra 6 mnd og oppover. Du kan få kjøpt et sete som gjør at du kan frakte spedbarn som er en måned gamle.

Det er ofte god stemning i sykkelhengere.
Om Thule Chariot Lite 2

Pris: 6999,–

Importør: Thule Norge

Testet av: Morten Karlsen

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.

Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights