Skip to Content
Vi har testet bakskjermen RRP RearGuard MTB.

Sølesprut fra bakhjulet har en egen evne til å finne veien mot huden. Dermed blir du både kald, våt og skitten. På en sykkel du bruker på vei kan du sette på gode skjermer, det kan være verre å få til på en sykkel du bruker i marka.

Her er en nødløsning. Denne tar det aller verste av spruten bak, men ikke forvent å komme hjem ren bak om du sykler i regn og søle.

Vi testet nylig en liten plastforskjerm fra RRP og konkluderte med at den virket overraskende bra. Vi er ikke like overbevist over denne bakskjermen. Den er temmelig bøyelig og spretter opp og ned i humpete terreng. Vi har testet lignende sprutlapper før, men de har vært smalere og stivere. Denne skjermen er for bredere hjul og burde nok vært litt stivere for å være stabil nok.

Skjermen festes med at du setter den i spenn mellom de to rørene under setet, og så sikrer du den med en liten borrelås. Dette er litt plundrete å ta av og på, men gjør at den sitter bedre og ikke så lett faller av. Veier 33 gram.

Om RRP RearGuard MTB bakskjerm

Pris: 159,–

Importør: Deler AS, tlf. 64 98 99 50,
www.deler.no

Testet av Morten Karlsen

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.

Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights