Skip to Content

Bekymringsfri baklykt

Dette er ei smart lykt med en nyttig funksjon vi ikke har sett før. Lykta har bremselys. I lykta ligger en føler som registrerer oppbremsing. Da endrer lykta fra blink-modus til å lyse fast. Ganske fiffig.

Lykta er ellers helautomatisk. Det vil si at lykta registrerer at du sykler, og slår seg på. Det er noe befriende enkelt med det. Ingen stor sak, kanskje, men når du står med tykke votter og har det travelt, er det greit med alt som går av seg selv. Du slipper også at batteriet tappes ved at du glemmer å slå av lykta – det tar den hånd om selv.

Lykta er på 15 lumens, det er ikke voldsomt kraftig, men vi syns den lyser godt nok til at vi følte oss trygg

 

Lykta kan også kjøres i manuell modus der du slår av og på lykta selv. Det kan jo være praktisk ved transport; den minste bevegelse slår på lykta, også om sykkelen fraktes på bil.

Lyser opptil 18 timer

Lykta kan blinke i fem ulike moduser, men kan ikke lyse fast, det gjør den bare når du bremser. Lykta lyser også til siden. Den lyser i mellom 4 og 18 timer, alt etter hvilken modus den står i.

Lykt og feste veier bare 40 gram og sitter godt på sykkelen med et enkelt strikkfeste. Vi syns festeløsningen som er valgt, er litt plundrete om du trenger å ta lykta av og på sykkelen. Vi liker best når vi kan ta lykter av og på også med hansker. Det fikk vi ikke til her. Samtidig er det mange som lar lykter bare stå på sykkelen og kun tar av for å lade, da blir dette et lite problem.

Lykta er på 15 lumens, det er ikke voldsomt kraftig, men vi syns den lyser godt nok til at vi følte oss trygg.

Alt i alt syns vi dette er ei praktisk lykt som er enkel i bruk. Koster 249 kroner.

 

Automatisk baklykt med bremselys.

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.

Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights