Skip to Content
Nye og smarte løsninger på denne sykkelveska

Ortlieb har i mange år vært det foretrukne sykkelveske-merket for sykkelturister på langtur. Vanntett og gjennomtenkte løsninger har berget mang en syklist i dårlig vær.

Her har vi en veske laget spesielt for deg som gjør handleturene med sykkel.

Veska har to festepunkter på toppen, og et stag nede på innsiden på veska. Dette siste kan du bruke et par minutter for å tilpasse til bagasjebærere. Festene på toppen kunne ikke vært enklere. Når du løfter opp bærehanken til veska så smetter en fjærbelastet klo opp, denne griper rundt bagasjebæreren når du senker bærehanken. Like lettvint når du løfter av veska. Vi har prøvd veska på en rekke ulike bagasjebærere. Det følger også med ekstra adaptere om du har en bagasjebærer som avviker fra normalen.

Lukkinga på lokket er også smart, du legger lokket omtrent der det skal være, så drar magneter lokket på plass og lukker det automatisk. Det er knotter under veska, så det er enkelt å sette veska i fra seg. En liten detalj – men utrolig praktisk at ikke veska detter overende når du setter den fra deg.

Veska sitter godt på sykkelen. Måten festene griper rundt rørene i bagasjebæreren gjør at veska har godt grep. Vi puttet opp i mange kilo med varer og hoppa opp og ned av fortauskanter, men veske flyttet seg ikke.

Denne veska er veldig enkel å åpne og lukke, i motsetning til turveskene som har en rulleåpning det er litt mer jobb med. Kravene til vanntetthet er nok ikke like stor på en handleveske. Stoffet i veska er nok helt vanntett, men vi ser for oss at det kanskje kan komme inn noen dråper gjennom åpningen i tett regn. Det har ikke bydd på problemer for oss.

På siden inni veska er det flere rom for papirer og annet. Praktisk og greit.

Alt i alt en god veske som er veldig enkel i bruk. Høy pris, men så har du også fem års garanti her. Skulderstropp følger med, du kan også kjøpe til bæresystem så du kan bære veske som en ryggsekk. Det fins også polstret laptop-holder som tilvalg.

 

Om Ortlieb Velo Shopper

Testet av Morten Karlsen.
Importeres av Ute Depot.
Koster 1299 kroner.

Annonse
Annonse
Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights