Skip to Content
Skjermen monteres enkelt med medfølgende strips.

Det er vanskelig å fatte hvor mye drit og søle som kan finne veien fra forhjulet og opp i ansiktet om du sykler på sølete føre. Særlig finner møkka veien til øynene, er vår erfaring. En liten plastsak som dette kan utgjøre en stor forskjell. Den er lett, billig – og viktig for enkelte: den skjemmer ikke ut sykkelen.

En såpass liten skjerm stopper nok ikke all sprut – men overraskende mye. Fra å kontinuerlig få møkk i øynene så vi nesten ikke så noe, til at vi kunne dra på i stor fart og fremdeles ha godt syn. At både vi og sykkelen ikke ble riktig så skitne kommer som en bonus.

Skjermen monteres kjapt og greit med strips. Ikke er den i veien heller. Finnes i to størrelser, denne er en som passer til de relativt brede dekkene på denne 27,5-sykkelen med 3 tommer brede dekk. Veier 26 gram.

Om RRP EnduroGuard v 3L

Pris: 159,–

Importør: Deler AS

Testet av Morten Karlsen

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.

Back to top