Skip to Content
Vi har testet Thule Pack’n Pedal Shield Pannier.

Store sykkelvesker som disse har vi sett en del av. De rulles sammen i toppen og er helt vanntette. På ett punkt skiller disse veskene seg likevel fra andre vi har brukt. Disse festes med magneter og fjærbelastede fester. Ved å trekke i en hempe åpner du festene øverst på siden av veska, disse lukker seg så når du setter veska på bagasjebæreren. Festet nede på innsiden av veska smekker seg fast til bæreren av seg selv. Nede på bagasjebæreren monterer du nemlig et feste som inneholder en magnet. På innsiden av veska er det en metallplate og denne smekker fast til magneten. Veldig enkelt og greit.

Veskene har et par smarte løsninger til som innvendige lommer, bæreremmer som kan brukes når du skal ta med veskene fra sykkelen og festepunkter på utsiden til lys. Vi har prøvd veskene på ulike sykler og syns dette fungerte godt. Det vil si, på noen sykler produsert før ca. 1980 fikk vi problemer – en del av dem har for tykke rør i bagasjebæreren. På alle andre sykler vi prøvde gikk det greit.

Det er enkelt å ta veskene av og på, og de sitter godt. Vi har prøvd opp og ned over fortauskanter med mye last i veskene. Veskene rommer ca. 24 liter hver og veier en drøy kilo.

Merkelig nok selges de kun i par. Trenger du bare en har du en fin gave til en sykkelvenn … Veskene fins også i en mindre utgave for montering foran på sykkelen.

Om Thule Pack’n Pedal Shield Pannier stor

Pris: 1199,–

Produsent: Thule, Besøk produktside

Testet av Morten Karlsen

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.

Annonse
Annonse
Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights