Skip to Content

Noen sverger til at sykkelbukser skal være veldig løse, andre vil ha det tettsittende. Her er en variant for de som vil ha det kroppsnært. Buksa sitter godt på kroppen, og polstringen treffer helt riktig. Det er tidvis et problem med slike bukser. Polstringen er tykkere enn de fleste bukser, og da er det enda mer viktig at den treffer der den skal. Polstringen er anatomisk riktig, tykk på den delen der baken treffer setet, mye tynnere ellers. Det gjør buksa mye mer behagelig både når du går og sykler.

Vi likte godt den ekstra tykkelsen på polstringen. En del syklister sliter med baken når de sykler. De bør prøve litt forskjellig sittestilling, ulike seter – og gjerne en bukse som denne.

Selene er i perforert stoff og er luftige og behagelige. Det virker i det hele tatt som at man får mye for pengene her. Buksa koster 699 kroner og importeres av Birk.

God sykkelbukse fra Birk
Om Birk Pilot Bibshort
Pris:

699

Importør

Birk Sport

Testet av

Morten Karlsen

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.

Annonse
Back to top